sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Pintaliitoa

Olen tämän viikonlopun aikana laiminlyönyt tämän lifestyleblogini (:D :D :D), kun on ollut kertakaikkiaan vaan niin kiire olla fabulous ja juhlia mitä upeimmissa tilaisuuksissa!

Perjantai oli todella aneeminen päivä ja väänsin vain jotain hikistä duunijuttua, josta en saa edes palkkaa. Tiedossa oli saunavuoro ja illalla yhden homeboyn synttärijuhlat, mutta fiilis oli jokseenkin nuutunut. Sauna paransi olotilaa, mutta sen jälkeen olisin vain halunnut pukeutua pyjamaan ja möllöttää sohvalla. Olin kuitenkin luvannut lähteä juhlimaan, joten ei muutakuin fabuloussit meikit nassuun ja kinkereille, varsinkin kun muutkin osallistujat (meitä oli yhteensä 4) olivat sitä mieltä, että yksille lähdetään, jopa juhlakalu.

Kuinkas sitten kävi, hä? (Kellopeli Appelsiini -lainaus...) Homeboy oli saanut SK-ravintoloiden kantiksena perinteisen kutsun Apolloon seurueineen. Kutsuun kuului ilmainen sisäänpääsy, jonon ohi sisään, pääsy VIP-puolelle ja yllätys. Kuulostaa niin hottikselta että, mutta ei se ihan niin glamöröösiä ole kuin luulisi. Tämä upea tilaisuus käytettiin kuitenkin tietysti hyväksi, istuttiin vipissä juomassa ilmaista kuoharia ja siellä oli mukavan väljää ja hiljaista. Meitä oli kuitenkin niin hyvä porukka koolla, että juttua riitti ja hauskaa oli. Ei ne ilmaiset kuoharit tietenkään mihinkään riittäneet ja synttäripojalle piti tietenkin jokaisen tarjota juoma ja ottaa itse samalla, ja tarjosihan homeboykin muutaman shottikierroksen... Seitsemän kierrosta myöhemmin kello läheni kahta ja olin sitä mieltä, että seuraavalla yöbussilla kotiin. Päädyttiin kuitenkin hakemaan vielä yömättöä kebabbilasta, joten loppujen lopuksi pääsin kotiin yön viimeisellä yöbussilla ja nukkumaan pääsin lähempänä neljää.

Lauantai meni tietenkin ihan ketuille. Olin luullut pääseväni ajoissa nukkumaan ja lauantaina oli suunnitelmissa getting shit done. Mitähän sitten tein... leivoin leipää, koska se oli taas loppu ja jotain oli syötävä. Muuten taisin lähinnä vain koomailla, en krapulaa vaan väsymystä. Illalla oli kuitenkin taas synttärijuhlat tiedossa ja sinne olin todellakin menossa. Teema oli "Tule sellaisena, mikä/joka et ole". Koska rahatilanteen vuoksi ei ollut mahdollisuutta käydä naamiaiskaupasta ostamassa mitään kekseliäämpää, hyödynsin omia tavaravarastojani (tää hei sopii niin hyvin tähän mun nykyiseen ideologiaan, ettei osteta uutta vaan käytetään vanhaa!). Yleensä pukeudun kokonaan mustiin, käytän paljon tummaa silmämeikkiä ja ainakin minulla on paljon mustaa ripsiväriä ja mustat sisärajaukset silmissä. Tukkakin on usein vähän miten sattuu ja sotkuinen. Kaivoin kaapista viime kesäisiin häihin hankkimani värillisen tunikan, sliippasin tukan päätä myöten ja ponnarille, kaivoin korurasiasta helmihiuskoristeen, helminauhan, helmikorvikset ja helmirannekorun (näitäkään en käytä, öö, melkein koskaan paitsi "arvokkaissa" juhlissa) ja meikki oli ehkä omasta mielestäni mielenkiintoisin osa kokonaisuutta. En meinannut peiliin katsoessani tunnistaa itseäni. Tein heleän meikkipohjan, sudin silmiin 3 eri vaaleanpunaisen sävyä, poskille sudin persikkaista pinkkiä ja laitoin vielä pinkkiä huulikiiltoa. Ripsiin kevyt kerros ripsaria eikä lainkaan mustaa rajauskynää. En ole ikinä aiemmin näyttänyt siltä meikattuna, sillä panostan aina vahvaan ja kovaan silmämeikkiin ja nyt näytin melkein söpöltä. Laittaisin meikeistä kuvan, mutta lataaminen ei onnistu, meh.

Itse juhlat oli kivat. En tuntenut muita, kuin itse prinsessan, mutta tunnelma oli hieno ja pääsin mukaan juttuun kivuttomasti. Ruoka oli herkullista ja boolimalja niin kutsuva, että muutama mukillinen kumoutui, vaikka lähdin taas jälleen kerran liikkeelle siinä uskossa, että en juo mitään. Teemaa oli muuten noudatettu hauskasti ja paikalla oli vaikka minkänäköistä porukkaa. Omaksi suosikikseni nousi Åttå drickero...öö, poika? Tekisi mieli sanoa homo. Oops, I just did.

Porukan lähtiessä jatkamaan baariin minä tyttö pysyin kovana ja lähdin ajoissa kotiin. Tällä hetkellä ei tuo baareilu ole ykkösenä asialistalla, pitää olla vastuullinen ja ajatella kokonaisuutta. Niin pankkitilin saldon, maksa-arvojen kuin elämänlaadunkin kannalta :D

Tänään herätys oli enemmän sitä, mitä odotinkin. Vaikka päivään on kuulunut riittävästi koneella koomaamista ja tv-elokuvien töllötystä, olen saanut jotain aikaankin. Olen esimerkiksi peseytynyt ja pukeutunut (xD no onhan se nyt enemmän, kuin monena muuna sunnuntaina...). Ei mutta, oikeasti kävin apteekissa ja kaupassa kaverin puolesta, kun kaveri on flunssassa kotona. Olen leiponut korvapuusteja, tiskannut, vienyt roskia ja kierrätyksiä ulos. Olen sopinut treffit äidin kanssa ja leikittänyt kissaa. Olen myös ottanut valokuvan korvapuusteista, mutta koska valokuvien lataaminen ei nyt taas onnistu, en laita niistä kuvaa tänne. Le sigh.

Että sellainen lifestyle-viikonloppu. Kuin Strömsössä konsanaan. Huomenna taas paluu arkeen, duunischeisseen ja ehkä jopa projektin pariin. Stay tuned, uusia blogitekstejä tullee.

5 hyvää asiaa tänään:
1. korvapuustien leipominen
2. korvapuustien toimittaminen kavereille naapuritaloihin ("moi, toin sulle lämpimän pullan! gotta go now, bye!")
3. 501 must-see movies -kirja
4. Palmolive-mainoksen pikkupräntti: "Ole hyvä ja vältä julkisilla paikoilla kylpemistä"
5. äidin näkemisen odotus :)

Ei kommentteja: