perjantai 29. lokakuuta 2010

Dye them black

Mun piti tänään värjätä taas pitkästä aikaa hiukset, kun vanha musta on saanut seuraakseen liki mustaa juurikasvua ja vaikka kukaan muu ei sitä muka koskaan huomaakaan, mä itse huomaan sen kyllä. No, kävinpä sitten jo saunassa perjantain kunniaksi ja pesin ja hoidin hiukset siinä samalla, niin eipä nyt sitten enää teekään mieli värjätä niitä tänään. Huomenna menen kyllä siitä huolimatta hakemaan tarjouksesta uuden paketin väriä kaappiin. Nyt säästää 3,50e ;)

Tätä käytän:




Lorealin Excellence on aineena ihan superhyvää ja sävy Black no 1 se ainoa oikea minulle. Kuvassa näkyy myös 4 muuta syytä rakastaa tätä väriä: ennen värjäystä laitettava hoitoseerumi, superhyvät paksut värjäyshanskat, superkätevä harjanokka, jolla värin voi levittää hiuksiin sekä tosi hyvä hoitoaine, josta riittää pariksi kolmeksi kerraksi värjäyksen jälkeen.

Sitten vaan odotellaan keskiyöhön, laitetaan Type O Negativen biisi Black no 1 soimaan ja aletaan värjätä tukkaa rituaalisesti. Me like ^_^ Ai niin, ja HAPPY HALLOWEEN!

5 hyvää asiaa tänään:
1. Sauna
2. Itseleivottu lämmin leipä.
3. Bubbles-peli
4. Zerokolalähetys kotiovelle :D
5. Viikonloppu ja huomenna paljon menemisiä ja tekemisiä sovittuna useiden ihmisten kanssa, ja näen monta kaveria joita en ole nähnyt pitkään aikaan! \o/

Ei kommentteja: