torstai 27. joulukuuta 2012

Välipäivien ilot

Välipäivätkin tuntuu lomalta, kun ei ole töitä.

Tapasin puolen päivän aikaan ystävän lounaan merkeissä - paistettiin hyvin pippuroidut possun lehtipihvit ja siihen kylkeen perunaa, punajuurisalaattia ja Mad Max -elokuvaa :) Jälkkäriksi sain pari kuppia espressoa ja suklaata ja aika hyvin pörisee kofeiinit päässä!

Kotona olenkin ollut huipputehokas - tyhjensin ennen joulua täyteen tiskaamani kuivauskaapin ja siivosin olkkarista joulupakaasini ja niiden sisällöt omille paikoilleen.

Sitten kaivoin ompelukoneen ja tarvikkeita esiin ja alkoi pieni projekti. Annakristiina oli kaiketi minulle ostamastaan kettukarkkipussukasta inspiroituneena ommellut eilen itse kettuvetskaripussin ja jotenkin yllytyshulluuksissani halusin kokeilla samaa itse. Kai minäkin voin sellaista kokeilla?

Sain joululahjaksi Geisha-konvehteja, joten niiden kääreitä riitti tarpeiksi, lisäksi hupenemaan päässeistä kangasvarastoista löytyi kuitenkin vielä vaaleanpunaista vuorikangasta, Kontista oli mukaan tarttunut ennen joulua harmaa muovivetoketju ja äidiltä pelastin itselleni askartelutarkoituksiin juuri jouluna palasen kirkasta muovia, joka on paksua ja ompelun kestävää. Eipä aikaakaan, kun olin ommellut tämän:


Osasin! Sisältä vuoritettu ja päältä muovitettu Geisha-vetskaripussi. Tällä hetkellä on niin iloinen olo siitä, ettei peukalo ole keskellä kämmentä, ettei ole tosikaan! Jes! Mitähän seuraavaksi askartelisi? :)

3 kommenttia:

annakristiina kirjoitti...

Niin on nättiä vuori! Mä vielä kyllä treenaan kanssa ton että miten tulee siisti sisus. :) Ja bloggaus kans nyt kiehtois mut ehkä otan susta mallia ja puran ensin noi joulukassit, jotka tossa keskellä olkkaria oottelee..

Jo kirjoitti...

Kokeilin tossa jo tehdä toisenkin tuollaisen, mutta eihän se sitten tokalla kerralla ottanut onnistuakseen :) Siitä tuli ns. susi... Onneks matskua on riittämiin, kun vaan vetskareita hamstraa lisää. Eikun mitä, munhan ei enää koskaan pitänyt tehdä yhtään tuollaista! :D

annakristiina kirjoitti...

Näkisin että vanhaan sanontaan "kolmas kerta toden sanoo" perustuen sun kyllä tarttee tehdä se kolmas ja se sitten kertoo, että kannattaako vielä jatkaa. ;)