maanantai 3. joulukuuta 2012

Chemical sister goes winter

En pariin kuukauteen jaksanut oikein ajatella kosmetiikan vähennysprojektiani, kun kiihkeän alun jälkeen intohimo aina laantuu. Huvikseni äsken tein vähän kirjanpitoa, joka pitänee aika hyvin paikkansa. Multa on loppunut Erittäin Hieno Suomalainen Shampoo, XZ karpalo & kinuski hoitoaine, Farmasi lemon kynsilakanpoistoaine, Lumene mustaherukka suihkugeeli, Garnier deodorantti ja Beyonce Heat-tuoksu.

Pois on vaihtokauppaillassa annettu (väkisin tyrkytetty) Avon suihkugeeli ja Nice-n-cool after shave voide.

Onneksi tein uuden tilauksen Avonille joulukuvaston innoittamana ja noudin pakettini tänään Smartpost-automaatista; 9 uutta kosmetiikkatuotetta poistuneiden 8 tilalle. Universumi säilyttää herkän balanssinsa tänäänkin :)

Mulla on myös ollut tossa tietsikan vieressä valehtelematta 1,5kk vartalovoidetuubi, josta pitäisi tiristää viimeiset tipat voidetta ja sen saisi heittää menemään. En oo sitten kai puoleentoista kuukauteen rasvannut ihoani :D Nyt kun tää kuiva pakkasilmakausi alkoi oikean talven tultua, alkaa varmaan voitelukin taas maistua. Tänään heitin menemään tyhjentyneen d-vitskupurkin, ainakin vitamiinit on tänä pimeänä vuodenaikana jo muistettu ottaa!

Nyt kun myyjäiset ovat ohi ja käsityöpaja raivattu kaapin perälle takaisin piiloon, voisi vaikka herätellä itsessään taas kemikaali-intohimoa ja tyhjennellä kylppärin purnukoiden jämiä.

2 kommenttia:

alinore kirjoitti...

Tää kosmetiikanvähennysprojekti on kyllä tosi hyvä idea (oon tainnu sen aikasemminkin sanoa)! Taidan itekin ottaa tän ohjelmaani, sopisi hyvin vaikka uudenvuodenlupaukseksi. :)

Jo kirjoitti...

Jep. Tässä asunnossa kun ei ole kylppärissä kaappia tai kovinkaan kummoista hyllyä, on aktiivikäytössä olevat pullot ammeen ja lavuaarin reunalla tai pesukoneen päällä ja se pikkusen ahdistaa, kun on sekaisen näköistä. Sitten nuo lukuisat tuplakappaleet vie hirveästi tilaa tuolla vaatehuoneen hyllyllä, jolla niitä säilön, ja sekin ahdistaa. Nyt on vahva tunne, että vuosi 2013 on hyvä vuosi vähennysprojektille ;D