keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Niin paljon kivaa ettei otsikkoa meinaa keksiä!

Mun blogipostit on yleensä kovin tekstipainotteisia, joten tehdäänpä joulun kunniaksi poikkeus! :) Viime aikojen kivoja juttuja jotakuinkin kronologisessa järjestyksessä, olkaa hyvä.
Mulla oli Lego Star Wars-joulukalenteri, mutta tunnustan olleeni vähän kehno joulukalenterinomistaja. Yleensä joskus iltapäivällä muistin, että ai niin, se luukku. Ei olleet kyllä kovin kummoisia luukkujen sisällötkään.
Jouluostoksilla löyty itselle lahjaksi tuommonen nätti korupanta Tigerista 3 eurolla.
Vuoden 2012 luovuushaastelahjakokoelma täydenty joulun alla musta-violettiraitaisilla villasukilla, jotka ystävä oli tehnyt mulle. Aivan ihanat ja pehmoiset. Aikaisempaa satoa olivat rintarossi, nallepipo ja tumput sekä amigurumi-monsteri. Huomatkaa, kuinka hieno värimaailma! Ihan kuin mut tunnettaisiin :)
Vanhalta ystävältä vuosien takaa saapui postipaketti jouluksi, jossa myös oli varsin Jo-mainen sisältö: kissa-aiheinen muistikirja ja Simon's Cat-avaimenperä saapui luokseni Vantaalta.
Myyjäiskumppanin ja kanssaintoilijan joulukorttikuoresta paljastui ihmeekseni kortin lisäksi myös tämä! Myyjäisissä ihailin jollakulla ohikulkijalla vastaavaa Fazerin Pihlaja-karkkikääreistä eli kettukarkkien kääreistä tehtyä pikkupussukkaa. Ja ihmeiden kumma, pari viikkoa myöhemmin mulla on itelläni täsmälleen samanlainen! Makee designia on tämä. Tsekaut tö website.
Mainitsinkin jo aiemmassa postauksessa, että päivää ennen aattoa kävästiin äidin kanssa Prismassa ostoksilla. Mukaan tarttu jouluks kynsilakka (ei kuvassa), 2 pönikkää Nivean body milkkiä hintaan 1,99e/kpl, lumihiutalerei'itin, muovihelmiä pussillinen, pöllökuosinen magneetilla jääkaapin oveen kiinnittyvä ostoslistavihko, ja alesta valkoisia lumihiutalekorttipohjia, sinisävyinen paketti papereita ja kartonkeja, punaisia liimapohjaisia blingejä ja toinen paketti askartelukartonkeja.
Aattona pukki toi mulle osoituksen siitä, että kilttinä on oltu. Sain toivomani uuden violetin Olympuksen pokkarikameran ja yllätyksenä sen kylkeen muistikortin ja vaaleanpunaisen rusettikoristeisen kamerapussin, toivomani Miehet mustissa-kirjan ja kalenterin vuodelle 2013, mutta yllärinä vielä lahjakortin kasvohoitoon ja rasian Geishaa. Veljeltä sain hopean- ja kullanvärisen pöytäkynttilän, kun en keksinyt muuta toivoa :)
Täs on mun uus muru lähempää ja peukussa näkyy uusin kynsilakkahankinta tai siis sen sävy!
Nyt Tapaninpäivänä olen jo palannut omaan kotiin ja tunnelmaa luon veljeltä saadulla kultakynttilällä sekä kirppislöydöillä; toinen noista lasikupeista oli mulla jo ennestään, kirppikseltä löyty tuo toinen samanlainen sekä molemmissa palava kynttilä plus vielä yksi kaapissa odottava samanlainen kynttilä. Euron maksoin niistä. Taka-alalla mun musta olkipukki vartioi mun touhuja.
Joulupäivänä kyläilin samalta paikkakunnalta kotoisin olevan ja samalla paikkakunnalla joulua viettävän myyjäistoverin ja kettukarkkipussinlähettäjäystävän kotikotona. Oli taas jo niin mainiot suunnittelutuokiot ensi vuoden varalle, mutta niistä lisää vasta uuden vuoden jälkeen; menen kylään Tampereelle uudeksi vuodeksi ja hiotaan ensi vuoden suunnitelmat rakettien räiskeessä. Lähtiessäni sain mukaani pullon vadelmaglögiä ja lämmitin äsken satsin Nipsu-mukissa. Ihan mainioo, mutta tärkeintä on kuitenkin kaunis pullo ;)

1 kommentti:

annakristiina kirjoitti...

Niin on hyvänmielenjuttua että! :) Ja vaiks kuinks kivoja pukkijuttuja! Meillä töissä muksut vouhottaa tosta star wars -kalenterista. About joka poitsulla on semmonen ja ihan fiiliksissä kertovat mitä luukusta on tullu. Uppoo siis todistetusti ainaki 5-vuotiaisiin! :D