keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Tampereen saalis

Tänään vähän huonolaatuisia vanhalla kameralla otettuja kuvia siitä, mitä Tampereelta hamstrasin. Käytiin siis Tigerissa, Clas Ohlsonilla, Radiokirppiksellä, Bonuskirppiksellä, SPR:n Kontissa, Jonnan kirppiksellä ja Lielahden kierrätyskeskuksessa. Ostoslistalla mulla oli erilaiset käsityötarvikkeet, ainakin kankaat, napit ja kanttinauha.









Ekassa kuvassa Clas Ohlsonin pitsiteipit, 4 x 1m, 4,95 euroa / pkt.
Tokassa kuvassa Jonnan kirppiksen punaiset sydänhelmet ja nappipussi, 1e ja 0,50e, sekä sydänpussissa Kontin vaaleanpunaisia satiininauharuusuja 1e ja sit vielä pussi vaaleanpunaisia helmiä 1e.
Kontista iso musta rusetti, jossa sinisiä ruusuja. 40 senttiä.
Tigerin vihreä kvittenitee 3e iso pussi.
Sitten 5 kuvaa kankaista ja tilkuista, tässä on ehkä neljäs- tai viidesosa kaikista. Kankaita ostin PALJON, koska joulumyyjäisompelukset vei lähes koko olemassaolevan varastoni.
Viimosessa kuvassa Tigerin nappeja, 2e oli pussi.

Ostin kuvaamattomien kankaiden lisäksi magneettiteippiä, kasan vetoketjuja, väripapereita, 5 eriväristä huopaa, yleisliimaa ja sain kaverilta 10 tikkuaskia, eli siis tulitikkuaskeja ilman sisältöä ja raapaisupintaa.

Paljon on jo ideoita, mitä kaikkea näistä plus vanhasta varastosta syntyy, joten eiköhän tämäkin vuosi ole ihan hyvä askartelu- ja käsityövuosi! :)

Ei kommentteja: