keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Mitä ostin tänään, tai 40 euron harha-askel

No nythän kävi niin, että Jrerna ja alinore informoivat minua eräästä minulle hyvin, hyvin tärkeästä asiasta, johon suhtaudun suunnattomalla intohimolla. Nimittäin. Sain kuulla, että yhteen keskustan ruokakauppaan on taas tullut Teekannen mansikkakirsikkahauduketta, ilmeisesti taas yksi erä, joka myydään loppuun ja enempää ei tipu. Siis tämä on se hauduke, johon rakastuin ensi maistamisella ja jonka perään itkin, kun tajusin, ettei tätä ole normaalissa valikoimassa tietääkseni missään kaupassa. Jopa viime kesän Puolan matkalla juoksin teehyllyltä toiselle, ja olisin kantanut sitä kotiin matkalaukullisen, mutta en löytänyt juuri tätä Teekannen teetä mistään. Meinasin tietenkin repiä pelihousuni samantien, kun kuulin että nyt sitä taas saa, mutta hillitsin itseäni pari tuntia ennen kuin säntäsin matkaan kohti keskustaa.

Lähdin liikkeelle ihan vain pelkästään sen teen vuoksi, mielessäni paljon kysymyksiä. Aivoni olivat kuin kuumeessa, kun istuin paikallisbussissa ja mietin strategiaani. Juoksenko kauppaan pysäkiltä? Entä jos se kaikki on jo myyty? Siitä on kuulemma parisen päivää, kun kaupassa oli teet bongattu. Entä paljonko sitä voi ostaa? Ostanko muovikassillisen?

Kauppaan päästyäni leikinkin viekoittelevaa leikkiä. En juossut tai edes rynnännyt suoraan teehyllylle tai sen viereiselle  käytävälle, vaan kiersin ensin heviosastot, palvelutiskit sun muut läpi, ennen kuin hitaan rauhallisesti astelin kohti teehyllyä. Ja jo kaukaa näin ständin, johon teet oli aseteltu. Hymyilin kuin idiootti ja noukin koriini teepaketin toisensa jälkeen.

No, toivon, että joku nyt meni halpaan ja luuli, että ostin mansikkakirsikkaa neljälläkympillä. Mutta ei, en ostanut.
Ostin Sweet kiss-mansikkakirsikkaa maltilliset 2 pakettia, Sweet temptation-mustikkavaniljaa paketin ja Hot Love-vadelmavaniljaa yhden paketin. Rakastan näitä pikkuisiani koko sydämestäni ja aion laittaa ne kaappiin turvaan tältä maailmalta. Lupaan aina välillä katsella niitä ihaillen ja silittää hellästi pakettien kylkiä. Avata en niitä aio, ennen kuin kaikki vanhat teepostauksessa esitellyt teet on juotu alta pois. (Eli palataan näihin vaikka helmikuussa ^^)

Lisäksi päätin palkita itseni (wtf, mistä mä muka itseni palkitsen?) ja ostin palvelutiskistä annoksen pähkinä-kana-aurasalaattia. Taikasanat mainittu: pähkinä, kana, aura ja salaatti. Lisäksi mansikkasuklaata, juotavaa, unikonsiemensämpylöitä, manchegojuustoa ja ilmakuivattua kinkkua. Olen ilmeisesti a) sikarikas ja b) ollut superkiltti.

Kaupasta kipittelin kohti pysäkkiä, pökkyrässä onnesta. Koska bussin tuloon oli vielä aikaa, päätin käydä hakemassa yhden keikkalipun, joka on ollut ostoslistalla jo pitkään. Matkalla tapasin kaveripariskunnan, jonka kanssa rupattelin hetken, ja Levykaupasta sain 15 euron keikkalippuni suit sait sukkelaan.
Ensi viikon perjantaina Klubilla ex-The Gathering Anneke ja Anatheman kitaristi Danny akustisella keikalla. Odotan keikalta melkoisen paljon, toivottavasti on myös hyvä. Isoveli on kanssa tulossa, kivaa mennä yhdessä jonnekin ulos tekemään jotain fiksua. Esimerkiksi nyt kuuntelemaan musiikkia. Klikatkaapa alla olevaa youtube-linkkiä, jotakin tuon kaltaista kaiketi luvassa. :)

Ei kommentteja: