sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Kirppisviikonloppu Annan kanssa

Olen jälleen yksin kotona huisin kirppisviikonlopun jäljiltä ja koska ainakin kolme toivomusta on jo esitetty kirppislöytöjen kuvaamisesta ja esittelemisestä täällä, päätin hoitaa homman nyt samantien ettei se jää.

Tämän viikonlopun teema oli ilmeisesti "täydennetään olemassa olevia varastoja", sillä niin paljon löytyi tavaroita, joista totesin "Mulla on melkein samanlainen!".

Here we go:
 Ylempi laukku on nahkaa ja vintagea - sisällä on Turun Muotihatun tagi, jossa lukee "Muotihattu TURKU Linnank. 8 puh. 10160" (puhelinnumerosta en ole varma koska ommel kulkee numeroiden päältä) Pitääpä tiedustella äidiltä, joka on nuoruudessaan 60-70-luvuilla Turussa asunut, onko hänellä tietoa tuollaisesta Muotihatusta. En ole mikään vintagelöytöjen himohamstraaja, mutta laukku on tosi mieluinen ja hinta oli huokea 6e, joten mukaan lähti. Alempi hopeanvärinen olkalaukku lähti bilelaukuksi mukaan, 2e.
 Kulahtaneen olkalaukun tilalle ostin syvänvioletin hobo-mallisen olkalaukun, 2e.
 Viihdettä! Beatnik-kirjallisuutta 2e, Tea money-hömppää 0,50e, pari vanhaa Glamouria 1e ja kokoelmasta puuttuva Dieselin Vincentin triplaäksä 2e, toivottavasti toimii (ainakin tsekkasin, että levy ei ole naarmuilla.)
 80-lukuinen My Little Pony-peltitarjotin MLP-keräilijäkamulle 1e, hamahelmiä kummatytölle tarjottavaksi (en tiedä onko ne enää in vai ei) 0,40e, samoin kummatytölle pari pinkkiä hiusklipsua 0,60e, pinkki Barbien iltapuku 3,50 ja setti jossa kaulakoru, rannekoru ja sormus 1e.
Käsityöpajaan musta metallinen kori 1,30 tarvikkeiden säilytykseen ja pieni musta savipata pikkusälän säilytykseen 1e.

Sitten vähän sitä "täydennetään olemassa olevia varastoja"-osastoa:
 Oon joskus ostanut Sirkkalankadun ja Kerttulinkadun kulmassa olleelta hyväntekeväisyyskirpparilta tällaisen valkoisen kahvikuppiparin (muistan, että 2 kuppia ja tassia oli 2e).
 Ja tadaa, eilen löytyi kirpparilta saman sarjan pikkunekka 0,50e.
 Mamman perintökahviastiastossa on tällaiset kahvikupit, joista yksi on mennyt rikki, jäljellä oli siis 5 kpl.
 Ja ohhoh, kirpparilla oli yksi samanmoinen kahvikuppi ihan yksinään pyörimässä, 1e.
 Tosin, tässä kirppiksen kahvikupissa on ruusunnuppu...
 ...kun mamman kupeissa ruusut ovat auenneet.
 Yksi eriparinen kahvikuppi ei paljon menoa haittaa. Etenkin, kun joissakin pullalautasissa on tuo sama ruusunnuppukuvio!
 Tämmöisen nallekahvimukin olen saanut muistaakseni Tiialta joskus. Se on ihan yksi lemppareitani, sillä nurtsilla makailevan nallen nenän päällä on amppari pörisemässä ja mukissa lukee elämänohjeista yksi parhaimpia. "Keep calm at all times."
 Kirpparilta löytyi tänään sille kamu! 0,50e.
 "Another day, another dollar, another gallon of tea."
 Sitten mulla on ollut vuosikausia tollaset perhosbling-hiuspinnit. Kivat etutukan taltuttamiseen tai johonkin nutturaan tms. tökättäväksi.
Ja sit kirpparilla olikin tuollainen paketti, jossa oli samat perhospinnit, yksinkertainen blingbling-pinni ja vielä joku yksi erilainen ötökkäblingpinni. 0,50e.

Ja toivottavasti et vielä kyllästynyt, sillä pari kuvaa on vielä.
 Käsityöpajaan materiaalia; kangasnäytenippu Kontista 2,50, yläreunan ihananvärinen vuorikangas jotain 15 senttiä, mustapohjainen kivakuosinen kaitaliina 2e ja supersöpö tyynyliina 0,80e. Kaitaliina ja tyynyliina ovat siis myös materiaalipinoon menossa.
 Huutelin universumille muutama päivä sitten, että tarviin pienen määrän kultahilettä, mutta en viitsis ostaa Tiimarista kokonaista pönikkää. Kontti sitten halus myydä mulle hopea-, kulta- ja punahileen, kultaketjun, mustan discopallon ja hopeanvärisen soljen noin kymmenellä sentillä. Siis tosiaan nuo kaikki yhteensä oli sen noin 0,10e.
 Ja vaniljantuoksuisia suitsukkeitakin tuli paketti napattua, 1e.
Ja sitten vielä: kirpparilta mustaa ja keltaista villalankaa 3e, vihreitä nappeja pussillinen 0,50e ja kolme vetskaria noin 0,15e. Ostin nuo kaikki eri paikoista eri aikaan/päivinä ja äsken huomasin, että musta ja keltainen vetoketju mätsää hienosti lankoihin, kun taas vihreä vetskari mätsää nappeihin. Hassu sattuma ^^

Rahaa meni 43,09 euroa kahdessa päivässä ja käytiin 9 kirpparilla :)

Ei kommentteja: