torstai 10. tammikuuta 2013

5 hyvää asiaa tänään

1. Trendin tilaajalahja saapui luokseni postiluukun läpi melkoisella rytinällä. Lumenen valokynähän siinä laatikossa sitten oli. "Jee!", ajattelin, "vanha Neutrogenan valokynä onkin jo ihan finaaleissa, superia!". Kunnes muistin, että ostin Sokkarin 3+1 päiviltä Malu Wilzin valokynän not long ago.

2. Tammikuun Livbox on saapunut onnekkaille ja kävin heti tuolla niiden boksisivulla ihastelemassa mitä siinä tällä kertaa oli. Ihan huippukamaa, toivottavasti helmikuun boksikin on vähintään yhtä hyvä. Maltan tuskin odottaa, että ensimmäinen kosmetiikkaboksini saapuu. Livboxin Facebookissa luki, että myöskin kynsilakkamerkki Essie on liittynyt yhteistyökumppaneihin! En usko, että seuraavassa paketissa on Essien lakkaa, mutta ehkä myöhemmin keväällä? :)

3. Mulla on vaatehuoneen hyllyllä 6 pakettia pyykinpesuainetta, joista yhden olen ostanut itse. Loput olen saanut kolmesta eri paikasta. Havaitsin pyykkiä pestessäni, että se itse ostamani mustalle pyykille tarkoitettu neste on kohta lopussa. Mielettömät kicksit! Sit hyllytilaa viemässä enää 5 pakettia pesuainetta.

4. Sanoin elämälle STFU ja kävin iltapäiväkylvyssä. Avonin karhunvatukka-vaniljakylpyvaahto (1,51 euroa) on ollut tänä talvena jokaisen sentin väärti ja sitä on vielä 1/3 pullosta jäljellä. Läästin hiuksiin hiusnaamionkin, ja kasvoille 5 minuutin radiancenaamion. Ja vielä kihnutin kropan Garnierin sokerikuorinnalla. Tukka kärsii ja vihaa mua, kun käytän tällä hetkellä Avonin halpisshampoota ja hoitoainetta. Vaikka tein sen hiusnaamion, tukka ei tainnut digata kylpyammepesusta. Oli semmoinen yksi iso karkea rastapötkylä päässä kiinni kylvyn jälkeen. Onneksi on Tangle Teezer, joka siloitti kutrit silkkimäisiksi samalla kun katselin telkkarista hömppää.

5. Huomenna alkaa suuri viikonloppuextravaganza Annan kanssa enkä oo tehny juuri mitään sen eteen. Ihan hienosti ehdin tiskata, pestä vessan ja imuroida huomennakin! Viikata pyykit ja siivota pöydät. Viedä roskat ja kierrätykset ja käydä kaupassa. No stress. Jännittää oikein, kun en tiedä mitä kaikkee me oikein ehditäänkään pe-ilta - su-aamupäivä välillä tekemään. Ehkä juodaan viiniä ja syödään iltapalaa, käydään yöllä leikkauttamassa hiuksemme, herätään aamulla heti ysiksi kirppis/Konttikierrokselle, mennään la-iltana istumaan iltaa ja sunnuntaina... pelastetaan maailma ja lopetetaan sodat ja nälänhätä? No prob.

2 kommenttia:

annakristiina kirjoitti...

Helkkari soikoon, pitääkin vielä pakata mukaan maailmanpelastusvälineet! Kaikkea toissijaista vaan tullu heiteltyä reppuun tässä ompelun ohessa. Joo, oon tehny pipon ja pikkuverhot. Pakattujen tavaroiden määrä, 25%..

Jo kirjoitti...

Harmi kun tää ei ole Facebook, teki mieli peukuttaa kommenttiasi!