tiistai 12. lokakuuta 2010

Tiistai on toivoa täynnä

Tiistai alkaa kohta vedellä viimeisiä minuuttejaan, mutta päätinpä päiväkirjahenkisesti vielä kirjoittaa pari riviä.

Projekti nyt ei ihmeemmin tänään ole edistynyt... Jotain kuitenkin saatu aikaan tänäänkin. Hoitelin työhöni liittyviä paperihommia, siivosin kämppääni, kävin kaupassa ihailemassa kaikenlaisia kosmetiikkatuotteita ja jätin ne hyllyyn (!), jonka jälkeen vietin kivan illan kivalla porukalla veljeni luona leffoja katsellen. Samalla juhlittiin vielä eilisiä synttäreitä ja taas tuli herkuteltua... Annan sen kuitenkin itselleni vielä anteeksi.

Ehdin olla hyvin filosofinenkin tänään, sillä jossain välissä elämäni mutkia taas murehtiessa sain päähäni seuraavan ajatuksen: "Jos nyt kuolisin, kyllä harmittaisi. Niin paljon olisi vielä jäänyt tekemättä. Aika loppuisi kesken." Siltä paikalta lopetin murehtimisen ja aloin tehdä muuta, mistä tulin hyvälle tuulelle. A little less conversation, a little more action, please, siinäpä teemalaulu projektilleni.

Nyt kuitenkin riittänee tältä illalta höpinä. Näytinkin jo kuvaa jalkakylvystäni muutaman illan takaa ja hyvään oloon ja ihonhoitoon panostaminen jatkuu. Levitän tämän kirjoitettuani Freemanin Bare foot peppermint & plum softening foot lotionin jämiä jaloilleni ja vedän villasukat jalkaan. Näin olen tehnyt jalkakylvystä lähtien. Katsotaan vaikka viikon päästä, miltä jalat näyttävät :)

Kisumisukin pääsi kuvaan. Ihmetteli emännän outoja touhuja.

5 hyvää asiaa tänään:
1. Laskujen lähettäminen maailmalle. Muahahah.
2. Kahviastiaston tiskaaminen ("Kerrankin tuli käytettyä tätäkin!")
3. Ihanat kosmetiikkatuotteet ja ylpeys siitä, että jätti ne ostamatta.
4. Veljen, bestiksen ja kavereiden kanssa hengaaminen.
5. Muutaman hetken satanut ensilumi. Kylmää, inhottavaa, yyh. Mutta ensilumi on aina ensilumi.

Ei kommentteja: