torstai 14. lokakuuta 2010

Notkahdus

Käytin tänään aamupäivän tehokkaasti ensin torkuttamalla herätyskelloa ja sitten irkkaamalla ja lukemalla lempiblogiani. Taisi olla reippaasti jo iltapäivä, kun vihdoin sain jotain ns. hyödyllistä aikaiseksi. Aamupäivästä voin tietystä käyttää nimitystä "päivystin, josko jotain töitä tulisi", mutta rehellisyyden nimissä ihan vain laiskottelin...

Kaveri kyseli alkuiltapäivästä josko voisi tulla luokseni pesemään pyykkiä. Hän asuu yhdessä naapuritaloistani ja hänen pesukoneensa hajosi muutama päivä sitten. Suostuin tietenkin, on jotenkin hienoa asua yhteisöllisesti lähellä monia ystäviään ja jakaa arjen asioita eri tavalla, kuin normaalisti tulisi niitä jaettua. Naapurissa asuvalta kaverilta on helppo lainata tavaroita, jolloin kaikkea ei tarvitse omistaa itse, ikkunanpesutalkoot on kätevää kierrättää jokaisen kodissa ja valmista tulee ja jos jollakulla sattuu olemaan 2 kiloa keitettyjä perunoita + 3 litraa lihakastiketta, on kaverit kiva pyytää syömään. Nämä ovat esimerkkejä tosielämästä :) Kaverin vierailu antoi syyn tiskata ja kun pesukone oli pyöräyttänyt kaverin pyykit, tuli pestyä oma lakanapyykkikin. Jotain edes tänäänkin!

Kylppärissä puuhatessani järjestelin esiin nostamiani kosmetiikkatuotteita ja silmiini osui pussi, jossa pidän erilaisia näytteitä ja matkakokoisia tuotteita. Tässä niistä kuva:

Näytteet ja matkakoot olen jemmannut talteen, sillä ne ovat olleet loistavia matkakumppaneita (no duh!). Opiskeluaikana tuli matkusteltua paljon, hassasin reissuihin käytännössä kaiken ylimääräisen rahan minkä kasaan sain raavittua, ja opin pakkaamaan tehokkaasti. Niinpä opin tavan säästää pienet koot yhteen meikkipussiin, että voin sitten seuraavalle reissulle pakata näillä tuotteilla. Viime aikoina pussi on alkanut pullistua pullistumistaan ja kylkiäisinä saadut minikoot ovat lihottaneet pussukkaani. Mitään ei ole tullut käytettyä.

Aloinkin miettiä, että koska elämäntilanne nykyään on hyvin erilainen kuin opiskeluaikana ja mitään, kertakaikkiaan yhtään mitään matkaa ei ole näköpiirissä lähitulevaisuudessa, on näitä näytteitä kyllä ihan turha hamstrata kaapissa. Todennäköisesti seuraavaan matkaan mennessä näytteitä on ehtinyt kerääntyä entistä enemmän... Aionkin nyt ottaa tämän matkapussin sisällönkin käyttöön. Laskin, että pussissa on tällä hetkellä 41 tuotetta. Miten ihmeessä ihmisellä voi olla näytekokoisia tuotteitakin 41 kappaletta?!? Täysikokoisia tuotteita alkaa kohta loppua, eikä niille ole täysikokoista seuraajaa kaapissa, joten taidan seuraavaksi siirtyä käyttämään nämä näytteet pois. Asetan tavoitteeksi, että 41 tuotetta on kutistunut 10 tuotteeseen vuoden loppuun mennessä. Aika alkaa nyt, ja palataan asiaan loppuvuodesta!

Nyt on aika kuitenkin poistua koneelta, sillä kohta lähden jälleen kerran yhteen naapuritaloistani, jonne yksi ystävistäni on kutsunut meitä tyttöjä iltaa istumaan. Ei sen kummempaa ohjelmaa, vain yhdessäoloa, juttelua ja nauramista. Kuulostaa hyvältä!

5 hyvää asiaa tänään:
1. pihan puluille säksättänyt kissa
2. se, että saatoin auttaa ystävääni
3. ystävien kanssa hengaaminen
4. loppuun kulunut ruususaippua
5. en meinaa millään keksiä viidettä... Def Leppardin "Pour some sugar on me"-kappale

Ei kommentteja: