keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Mitä nyt?

"Työpäivä" alkaa olla viimeistä tuntia vaille valmis. Mitään oikeita töitä ei ole tänäänkään ollut, toki puhuin puhelimessa erään potentiaalisen uuden työnantajan kanssa ja heiltä saattaa tulla jotain keikkaa jossain vaiheessa, freelancer kun olen.

Piti myös nähdä ent. opiskelukavereita, nykyisin ystäviä (:D) ja tsempata kamuja opiskelujen loppuunsaattamisen suhteen. Se teenjuonti- ja juoruilutuokio kuitenkin siirrettiin toiseen päivään, joten ei ole mitään menoakaan tänään.

En ole oikein tehnyt mitään (koneella päivystämisen lisäksi) ja onkin vähän omituinen ja tyhjä olo. Mitäs nyt sitten tekisi? Pitänee alkaa siivoskella kämppää, lukea vanhoja postauksia, että mitä olen luvannut projektissani saada aikaan ja mihin mennessä, ja edistää projektia... Ei nyt oikein huvittaisi sekään. Huoh. Tuntuu, että olen kantanut tähän asuntoon lisää tavaraa (vaikken ole niistä tänne raportoinutkaan) sen sijaan, että olisin kantanut tavaraa ULOS tästä asunnosta. Tänään hairahduin nettishoppaamaan ja tilasin Split reasonin alesta t-paidan. Huoh. When will I learn?

5 hyvää asiaa tänään:
1. Split reasonin alennusmyynti
2. Split reasonin vanhoista ostoista kertynyt store credit
3. Split reasonin alennuskoodi
4. Uusi orastava työsuhde
5. Se, että mahdollisesti saan jotain hyödyllistä tänään aikaan...

Ei kommentteja: