tiistai 26. lokakuuta 2010

Jo on rasvaiset jutut

"Työpäivää" tässä lusin alta pois, katkeilevan netin, hajoilevan irkin ja paskaansa hajoavan Facebookin kanssa. Töitä ei ole tänäänkään, joten työpäivään kuuluu vain sähköpostin päivystämistä, josko jotain tulisi. Koska koneella olo ei ole monina hetkinä tänään tullut em. syistä kyseeseen, olen ehtinyt inventoida kynttilävaraston ja asetella olkkariin uudet kynttiläasetelmat, valmistaa ruokaa ja lueskella. Olen illalla menossa veljeni luo leffailtaan, joten kävin myös jo pesemässä hiukset ja läträämässä vähän lisää kosmetiikan parissa, se tuntuukin olevan ainoita asioita, jotka tuottavat minulle iloa tällä hetkellä.





Tässä yllä olevassa kuvassa on omistamani vartalovoiteet, tilanne muutaman viikon takaa. Oli vähän järkkyä kaivaa nuo kaikki kaapista taannoisen kosmetiikkainventaarion aikana ja miettiä, miten näitä on tällä lailla kertynyt?
Jos aloitetaan kuvan järjestyksessä, niin Yver Rocherin Hamamelis tuli luokseni vuosia sitten, kun tein YR tilauksen ja sain tuon jonkinlaisena kaupanpäällisenä ilmaiseksi tai jollain euron nimellishinnalla. En edes muista enää...
Body Shopin pumppupulloissa on verigreippiä, mansikkaa ja mangoa. Verigreipin ostin muutama vuosi sitten itse, koska se vaan oli niin ihanan tuoksuinen. Mansikan sain synttäri-tms. lahjaksi ihanalta ystävältä, samoin viime kesänä sain mangon ystävältä lahjaksi muuten vain.
Yver Rocherin Ming Shu-voide on myös tullut vuosia sitten paketin mukana kylkiäisenä. Tuoksutin sitä eilen, ja se oli aivan ihanan tuoksuinen. Tulee käyttöön hyvin pian, lähempänä joulua!
Pyöreissä purkeissa on Oriflamen verigreippiä, jonka ostin pari kesää sitten ja sen otin ensimmäisenä käyttöön pari viikkoa sitten, kun päätin tehokäyttää nämä pois. Siinä oli tavaraa vain noin viikoksi, joten se onkin ilokseni jo loppu. Toisessa pyöreässä purkissa on Body Shopin persikkaa, jonka ostin vuosi sitten kesällä alennusmyynnistä, kun se tuoksui niin hyvältä ja oli halpa.
Mildnessin milk&honey on vanhimpia, ja ostin sen, koska se tuoksui ihanalta ja oli halpa. Taisi maksaa 3,90 tuo puolen litran pönikkä aika pian euroihin siirtymisen jälkeen...
Viimeisenä ja vähäisimpänä Lorealin NutriBronze, joka päivettää kevyesti ja haisee kamalasti itseruskettavalta. Tämä on ostettu kaksi kesää sitten valkoisille kintuille, mutta jäi käyttämättä sen kummemmin.

Tosiaan, näistä Oriflame on jo loppunut kokonaan ja tällä hetkellä käytössä on Mildness. Siitä on enää ihan pohjat jäljellä, joten sekin pääsee pian taivaaseen. Pöydän kulmalla kärkkyy jo käyttöön pääsyä Body Shopin persikka ja sitten joulufiiliksiin saa sopia Ming Shu. Loppujärjestyksen keksin sitten näiden jälkeen. Tosin Body Shopin verigreippi on jo otettu käyttöön, mutta eri tarkoituksessa.




Keksin alkaa hoivata kinttujanikin, tarkemmin siis jalkapohjia ja kantapäivä. Tämä on myös kiva kuva, otettu parikolme viikkoa sitten ja tässä näkyy edesmenneet jalkatuotteet, ainoastaan tuo laventelijalkadeodorantti on enää kaapissa. Kylpyvaahto tähtipullosta ja persikkakylpysuola kuluivat loppuun jalkakylvyssä, sen jälkeen BareFootin voide ja sitten vielä laventelijalkavoide. Koska jalkavoiteet loppuivat, pääsi aiemmin mainittu Body Shopin verigreippi siihen virkaan. Aika kevyttä kamaa se kyllä on, että ei ehkä ihan sovellu siihen tarkoitukseen. Oh well.

Siinä siis muutama juttu, joista olen iloa saanut viime aikoina. Eilinen shoppailu(ja shoppaamatta jättämis-)kierros sai näpit syyhyämään, ja ehkä jo vuoden vaihteen jälkeen pääsen toteuttamaan itseäni. Mutta ennen kuin kaappi on tyhjentynyt (ja olen toivottavasti muuttanut) en saa ostaa mitään uutta.

3 kissan lempinimeä tänään:
1. Pikku nakki (no mitäs mamin pikku nakki tahtoo?)
2. Kukkerikuu (no kukas se sieltä kurkistelee kukkerikuu?)
3. Hölmöläinen (niin että olkapäällekö oli pakko kiivetä senkin hölmöläinen, kun muuten ei saa tarpeeksi läheisyyttä?)

Ei kommentteja: