perjantai 5. lokakuuta 2012

Materiaa

 Sokkarin 3+1 päivää työhaastattelun 1. ja 2. kierroksen välissä on vaarallinen paikka. Voi sortua ostamaan False lash effect-ripsivärin, Natural code-silmänrajauskynän, Malu Wilz-valokynän, Lorkun meikinpohjustajan, Garnier dödön, Miramen kynsilakanpoistoaineen ja Fruttinin, Biorichin SEKÄ Santen vartalovoiteen. Sen jälkeen saattaa sortua poikkeamaan Stendersille ja ostaa esim. karpalokylpypommin. Mut hei kiva, herttainen myyjä antoi sille kaveriksi näytteen aprikoosivartalovoiteesta.
 Jos Stockmannin lahjakortissa on jäljellä 2,37 euroa ja se on menossa vanhaksi, on pakko käydä ostamassa Pepsodenttia hammastahnan ja hammasharjan muodossa. Silti maksoin itse vielä 45 senttiä. Ja pois lähtiessäni mulla oli Stockmannin kantiskortti. En ymmärrä, miten siinä niin kävi. Apteekkireissulla ostin Favoran hoitoainetta kaveriksi Favoran shampoolle, jota mulla on ennestään. Erittäin Hieno Suomalainen Shampoo + XZ hoitoaine -kombo loppuu pian ja sit on Favoran vuoro.
Kirppisreissulla meni ihan hulluna rahaa. -50% pöydästä kirjepaperisetti 10 senttiä, 15 senttiä ja 15 senttiä. Ihan täyshintaisesta pöydästä tekoturkiskaulus KYMMENELLÄ SENTILLÄ! En tiedä käytänkö tuota koskaan itse, mutta validi vaihtoehto on antaa se äidille. Ja hei noi kirjepaperit, niis oli tarpeeks kuoria ja paperia seitsemään kirjeeseen! Gummityttö voi odotella taas postia Gummitädiltä. 50 senttiä tästä satsista oli kyllä mainio raha.

Ostarireissulla menikin enemmän rahaa, kun ostin Tiikeristä kakspuolista teippiä 2e, 40 korviskoukkua koruntekohommiin eurolla ja valkoiset, mustat ja seepraraitaiset hiusklipsut eurolla. Glitteristä mukaan tarttu pöllökorvikset -30% alesta ja kynsilakanpoistolappuja rasiassa. Mä käytän nykyisin kynsilakkaa jatkuvasti mutta en aina muista/huomaa poistaa sitä siinä kohdassa, kun kynnet on jo tosi rivon näköiset. Nyt on sitten käsilaukussa lappuja rasiassa sitä varten. Ei tartte aina hävetä ja kärsiä.

Eiköhän tää shoppailumeininki nyt oo hetkeks tässä. On ollu niin kiire ja hetkessä elämisen meininki, että oon tuolla liehuessani antanu mennä vaan ajattelematta sen enempää. Nyt mulla olis sellanen visio, etten vähään aikaan kävis missään, ku tekisin vaan kotona töitä/käsitöitä ja joisin teetä. Oikein paljon teetä.

Ei kommentteja: