torstai 4. lokakuuta 2012

Chemical Sister, osa 3: positiivinen kehitys

Positiivinen on siitä jännä sana, että se voi käytännössä tarkoittaa myös negatiivisia asioita. Joissain konteksteissa positiivinen kehitys tarkoittaa jonkin asian suurenemista tai lisääntymistä. Vaikkapa esimerkiksi bloggari-Jon kosmetiikkavarastojen lisääntymistä.

Kaksi kuukautta mä jaksoin hirmuhyvin ja annan itselleni henkisen olalle taputuksen siitä hyvästä. Kosmetiikkavähennyksen kolmas kuukausi olikin sitten... mielenkiintoinen.

Syyskuun alun vaihtokauppatapahtumassa annoin pois yhden verigreipintuoksuisen suihkugeelin ja kylppärissä turhaan pyörineen Oral-B hammaslankapaketin. Aloin nyt miettiä, että eihän toi hammaslanka ole kai käytännössä kosmetiikkaa, mutta olen sen kuitenkin laskenut varastoihini. Joten katsotaan nyt sitten sekin mukaan. Lisäksi annoin äidin nähdessäni hänelle takaisin saamani geelivoiteen väsyneille jaloille, kun en enää ole töissä, jossa seisoisin jalkojeni päällä 8h/vrk. Äiti sitten taas harrastushommissaan touhuaa yleisnaisena ja tekee välillä pitkiä päiviä - ja sitten puhelimessa valittelee, kuinka jalat taas kramppailee. Joten voide takaisin omistajalleen ja pois multa. Jee jee.

Kolmen pois antamani jutun lisäksi mulla kului loppuun yksi Palmoliven nestesaippua ja yksi Lushin palasaippua suihkussa, The Godmother. And that's all.

Aika laihaksi jäi saalis syyskuussa ja kun siihen päälle laskee, että olen shopannut uutta niin Sokoksen 3+1 päivillä, Stockalla, Stendersillä, apteekissa (!!!) ja Glitterissäkin (!!!), niin huh huh. Äitikin on kaiketi ostanut laivatuliaisia taas, mutta niitä en ole vielä saanut.

Oisko lokakuu ruotuun palaamisen aikaa?

Ei kommentteja: