tiistai 31. heinäkuuta 2012

Uutta uutta uusinta uutta

Keksinpä vaihtaa huonekalujen järjestystä osittain. Koko päivän asiaa pohdittuani nousin arseltani klo 21 ja ryhdyin hommiin.

Ennen:


Jälkeen:




Viininpunainen helmalakana vielä puuttuu kuvasta, se on pesussa. Viininpunainen päiväpeittokin olisi kaapissa.

Ja toinen:


Ja valitettavasti toisesta suunnasta ei arkistoista löytynyt kuvaa, jossa näkyisi sängyn ja lipaston entinen paikka. Mutta ne oli samoin kuin nytkin, sänky ikkunan edessä poikittain ja lipasto siinä kiinni. Muuten huone olikin TYHJÄ. Mustat seeprapitsiverhot vaihdoin noihin punaisiin ja nojatuolin ja pikkupöydän kannoin olkkarista. I can has lukunurkka, yes?


En tiä. Illalla ei meinannu tulla uni, oli niin outoa nukkua väärässä kohdassa. Lisäksi tuolla haisi jotenkin pahalta. Mietin, et voisko se olla kissan hiekkalaatikko, kun se on heti makkarin oven ulkopuolella. Mut ei se haju oikein ollu kissanpissa. Sit äkkäsin, et se oli varmaankin se laminaattipesuaine, jolla pesin lattian. Ratkaisin hajuongelman pitämällä nenääni kiinni käsivarressani - olin just ennen nukkumaanmenoa rasvannut ihoni Acon Summer breeze passionfruit & mango oil body lotionilla. Aamulla kun heräsin, haju oli haihtunut. (huoneesta ja iholta)

Kyl mä ihan tykkään nyt tästä uudistuksesta. Jotenkin nyt korostuu se, kuinka pitkänomainen tuo huone on ja kuinka paljon siellä on tyhjää pitkien seinien vierellä. Mut ehkä keksin jotain, millä feikkaan tyhjän tilan tunnun pois. Kissa ainakin on ihan fiiliksissä, se hengaa jatkuvasti makkarissa, makaa joko pyöreällä matolla lattialla tai fiilistelee hereillä mun sängyllä. Ennenkuulumatonta.

Ei kommentteja: