sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Humputtelupäivä

Keskiviikkona kävi äiti, viettämässä pitkästä aikaa mun kanssa laatuaikaa. Oli ihan kunnon humputtelupäivä!
Ihan ekana suunnistettiin mun lähikirppikselle Pääskyvuoreen ja mulla oli ajatuksena katsoa, josko siellä olisi jotain mun luovuushaasteeseen sopivia käsityömateriaaleja. Siellä olis ollu yhtä sun toista mielenkiintoista, mutta järkytyksekseni havaitsin, että useimmissa pöydissä oli hinnat samaa luokkaa kuin kaupoissa, siis aivan käsittämättömiä hintoja pyydettiin tavaroista! Jossain vaiheessa alkoi vilkkua silmissä leopardikuosia ja samassa muistin, että mullahan on 22.3. tiedossa Kasarirockbileet, jonne olisi tarkoitus pukeutua 80-luvun glamrokkarin tyyliin. Lopulta haaviin sitten jäi leopardikuosinen minihame, aurinkolasit, leopardikuosinen valokuvakehys ja minigrip-pussillinen nappeja niihin käsitöihin. Yhteensä koko lysti maksoi 7,30 euroa :)




Kuvassa messissä myös omista kätköistä aidot 80-lukulaiset fanikortit, Jon Bon Jovia ja Axl Rosea.

Kirpparilta jatkettiin Ikeaan, jossa ensi töiksemme suunnistettiin syömään lounasta. Keskiviikkona aloitin myös kasvisruokahaasteen, joten söin papupyöryköitä, mangosalsaa ja ranskiksia. Ihan hyvää oli ja mainio aloitus 30 vuorokauden rupeamalle!
Ikeasta mukaan tarttui AA-paristoja (ne on siellä niin halpoja), 6 kpl erikokoisia mustia valokuvakehyksiä sisustusprojektiin, munakello, kangaspoistokorista kolme erilaista kangasta (mun keittiön verhoista tuttua kuosillista kangasta, ruskeaa puuvillaa ja valkoista pellavaa) luovuushaastetarpeisiin ja wc-pytyn rengas/kansi, mustanruskeaa massiivipuuta. Tuolla vessassa tänään puuhastelin, irrotin vanhan renkaan, pesin pytyn mäntytolulla ja mallasin uutta rengasta paikoilleen vain huomatakseni, ettei se sovi, koska on liian korkea - kansi ei mahdu aukeamaan kunnolla eli pytty on lukittu :D Oli hiukan harmillinen takaisku, nyt en tiedä mitä teen turhalla renkaalla ja ärsyttää, kun joutuu edelleen elämään ~40 vuotta vanhan valkoisehkon muovirenkaan kanssa. HÖH!




Päivä ei lainkaan loppunut vielä tähän, vaan Ikeasta oli luonnollinen siirtymä viereiseen kauppakeskukseen. Ensin poikettiin eläinkauppaan ostamaan kisulle säkki ruokaa.



Jätin säkin yöksi esiin pöydälle, enkä heti korjannut sitä kaappiin, missä yleensä säilytän kisun ruuat. Seuraavana päivänä sain havaita, että kissa olikin jo itse tehnyt yöllä laaduntarkkailua. Hyvää taitaa olla.



Tiimariin piti myös päästä käymään, sillä luovuushaaste- ja sisustusprojektia varten tarvitsin kuumaliimapistoolin, kartonkia ja silkkipaperia.



Poikettiin apteekkiin, josta äiti osti mulle lahjaksi D-vitamiinia (Vitamax 20mg 90kpl), koska "suomalaisen pitää syödä d-vitamiinia ympäri vuoden, ei täällä muuten selviä". Olin just päässyt kehumasta, kuinka tänä talvena olen tyhjentänyt yhden 100 kpl purkillisen monivitamiineja... No, vedetään vähän lisää.

Siitä sitten vielä Prisman hevi-osastolle hakemaan kasvisruokaa varten kasviksia ja multasäkki, koska aion olla niin reipas tänä keväänä, että vaihdan oikein viherkasveille uudet mullat!






Jottei ihan liian tervehenkiseksi menisi elämä, piti ostaa myös Megaforcea ja zerokolaa...

Ja jottei reissu olisi loppunut vielä siihenkään, poikettiin vielä kukkakauppaan ostamaan mulle iiiiiso ihana vaaleanpunainen naistenpäivänkimppu <3




Loppupäivän sainkin fiilistellä kaikkea mitä olin ostanut ja kirjoittaa listoja liittyen luovuushaasteeseen, kevätsisustukseen ja kasvisruokahaasteeseen :D

Ei kommentteja: