torstai 15. maaliskuuta 2012

Chill, relax, chillax

1,5kk sijaisuus loppui virallisesti maanantaiaamuna, kun sijaistettava kaveri laittoi sähköpostia ja ilmoitti palanneensa takaisin ja voivansa ottaa ohjat jälleen heti käsiinsä.

Välitön lomamoodi napsahti päälle :D Vaikka minullekin riitti vielä eilen töitä kaikuna sijaisuudesta, on tämä viikko mennyt kotosalla lorvaillessa ja to do -listaa käsissä pyöritellessä. Tilanne on sinänsä ihan hyvä, että kaikki palkat sijaisuudesta on vasta tulossa ja tänään sain kyselyn voisinko ottaa myöhemmin jälleen yhden kohtuullisen ison projektin tehtäväkseni, johon tietenkin vastasin kyllä. Leikitään siis vaikka, että tämä on mun kevätlomaviikko, kun töitä on vähemmän.

Tänään käytin ehkä tunnin Helsingin Sanomien lukemiseen olohuoneen lattialla ja join samalla saavillisen English Breakfast Tea:ta. Mulle tulee nyt viikon ajan Hesari ilmaiseksi, kiitos heidän kampanjansa. Sattuipa hyvin, että mulla on nyt aika kivasti aikaa lukea paperista sanomalehteä kaikessa rauhassa.

Toisen tunnin käytin katsomalla Anthony Bourdain maailmalla -jakson, jossa oltiin Wienissä. Tykkään ihan hirmuisesti Anthony Bourdainista, hänen eri ohjelmistaan ja koska omaa sydäntä lähellä on matkustaminen, on aina kiva katsoa matkaohjelmia eri paikoista. Itse kävin Wienissä kesäkuussa 2007, mutta tuo ohjelma sijoittui talvisaikaan ja siinä käytiin kyllä ihan eri paikoissa, kuin missä itse kävin. Ainoastaan suklaakakku ja kahvi näytti samalta kuin omissa kokemuksissa ;)

Tänään aion tuhlata aikaa vielä "Dreadfully ever after" kirjan lukemiseen, jonka sain eilen lainaksi ystävältä, joka kävi teellä ja toi kirjan samalla. Tehtiin kirjavaihtarit: yksi omista suosikkikirjoistani "Room" on tällä hetkellä lainassa ko. ystävällä.

Lisäksi havaitsin, että tänään on Renny Harlinin syntymäpäivä! Koska yksi ikuisista suosikkielokuvistani "Deep blue sea" on Harlinin ohjaama, voisin juhlistaa synttäreitä katsomalla sen, löytyyhän se toki omasta dvd-hyllystä. Kaikki aina nauravat epäuskoisen hölmistyneesti tai suoran ivallisesti Deep blue sea-rakkaudelleni, mutta eipä tuo haittaa! Jokaisella olkoon oma makunsa.

Tää on kyllä slow lifea parhaimmillaan ja mää nautin.

Ei kommentteja: