torstai 18. heinäkuuta 2013

Piristystä arkeen

Kerroin viime viikolla, että tulin tilanneeksi hiukan piristystä Yves Rocherilta. Tuotteet ovat nyt saapuneet ja kieltämättä uuden materian saapuminen kotiini oli hyvin piristävää ja mieltä ylentävää! Ostosterapia se on, joka kannattaa.

Seuraa kuvaoksennus (herkät älkööt katsoko seuraavia kuvia):
 Tämmöisiä puolen desin pikkusuihkugeelejä kolme: punaiset marjat smoothie, mango-passion smoothie ja vadelma. Viimeinen on lemppari, vaikka kaikki on ihania hedelmä/marjatuoksuja. Alennusmyynnissä olivat näistä nuo kaksi limited editionia.
 Supersöpö vaaleanpunainen vartalon kosteusvoide, joka tuoksuu niin karkilta. Puoleen hintaan!
 Huumaavan tuoksuiset granaattiomena- ja greippisuihkugeeli. Greippi on yksi suosikkituoksuistani, granaattiomena yksi lempihedelmistäni. Puoleen hintaan!
 Limetti-sitruuna antiperspirantti. En tiedä vielä onko mistään kotoisin, kun deo on mulle ehkä tärkein kylppärituote. Sitä ei voi kestää, jos kainalot eivät pysy kuivina ja tuoksuttomina. Edellinen Garnier osoitti eilen hyvin vakavia loppumisen merkkejä, joten tämä pääsee käyttötestiin välittömästi. En ole tainnut tilatessa katsoa tämän hintaa ollenkaan, sillä näkyy olevan täysihintainen ja kallis.
 15 kpl erilaisia näytteitä. Näkyy olevan tuoksuista näytteitä sekä erilaisia ihovoiteita lähinnä.
 Kaupanpäälliseksi viisi värikästä mikrokulhoa. Miksi näiden nimi on mikrokulho? Miksei esim. kannellinen säilytyskulho?
 Mielestäni ehkä maailman ihanin pesutuote, jota voi käyttää hiuksille ja vartalolle. Tuoksuu tropiikilta, laguunilta, kukkasilta. Hyviä mielikuvia tulee tästä! Joskus marraskuun loskakeleillä ja pimeydessä tulen kiittämään itseäni tästä ostoksesta. Normaalihintaan alle kaksi euroa. Mulla on ollut tämä kaksi kertaa aiemminkin. Jep, suosikki.
 Kiiltoshampoo, jota testasin jo eilen iltasuihkussa ja tykkäsin. Hyvä vaahtotuntuma ja hyvä pesuteho. Hiukset jäi yllättävän takuttomiksi, vaikka en käyttänyt hoitoainetta, ja kuivuttuaan hiukset tuntui puhtailta ja kevyiltä. Ilmeisesti töistä saamani Tresemmen Naturals-shampoo ei sitten sovi mun hiuksille, kun heti ekalla pesulla, kun käytti jotakin muuta, tukka tuntui paljon paremmalta. Harmi, että tuo Tresemmen pönikkä on 900ml eikä ole vielä edes puolillaan... Ai niin, ja tämä oli puoleen hintaan!
 Sitten jokin tämmöinen Hammam savinaamio kasvoille ja hiuksille. Hiuksia varten tämän oikeastaan ostin, mutta tajusin sitten, että savinaamio öljyisenä kiiltelevälle kasvojen iholle olisi juuri se mitä tarvitsenkin. Tämän normaalihinta on yli 20 euroa, mutta oli puoleen hintaan ja sain tilauksesta -5 euroa, joten raaskin.
 Viistosivellin silmämeikille. Olen ihan tunari, mutta olen oppinut käyttämään viistosivellintä. Käytän sitä toki väärin, sillä teen sillä koko silmämeikin. :D If it floats my boat...
 Kaupan päälle kolme minituotetta: kasvovoidesample, puolen desin syreenisuihkugeeli ja ihanan Barbie-pinkki pikkuhuulikiilto.
 Kaupan päälle Sexy pulp tuuheuttava mascara, jota hinguin jo ennen tilausta ja joka oli suuri kimmoke tilauksen tekemiseen.
 Eipä ne tätä jossakin blogissa turhaan kehuneet. Tuo harja on ihan älyttömän hyvin muotoiltu (kuin kurvikas nainen) ja harjakset ovat hyvät ja pehmeät. Vasemman silmäni ripset eivät tottele minua lainkaan vaan sojottavat alaspäin, mutta oikean silmän ripsiin tätä sutiessani ajattelin, että voi luoja voiko mun ripset oikeasti näyttää tältä. Ihan kuin olisi irtoripset. Tuuheutti, pidensi ja erotteli.
Ja sitten vielä. Näin eilen kaupungilla ihanan J-cakesin pitkästä aikaa ja hän lahjoitti minulle huulimeikin, jota ei itse halunnut käyttää. Tämä on Rimmelin lip tint, jolle en tähän hätään keksi järkevää suomennosta... Huuliväri? Toisessa päässä on tussi, jolla väritetään tint huulille, toisessa päässä on voide, jota levitetään päälle värin kuivuttua (ja kuten pienestä värjäytymisestä huomaa, itse en malttanut odottaa, että tint olisi kokonaan kuivunut...) Tämän sävy on sellainen, että näyttää kuin olisi istunut koko päivän mättäällä ja syönyt marjoja. Ihana siis! Kiitos J-cakes!

Nyt täytyy pitää tämä arjenpiristyspaketti mielessä ja alkaa käyttää tätä hyvänmielenenergiaa hyödyksi. Ylihuomenna eli lauantaina minä ja kamuni annakristiina (sinisen siiven saduista, tsekitaut) herätään ennen auringonnousua ja lastataan pieni sininen salama tekemillämme käsitöillä ja muilla myyntituotteilla. Kesäistä ja saunahenkistä tuotetta on muun muassa syntynyt meidän pajoillamme! :) Sitten otetaan suunnaksi yksi erittäin suosittu kesätori tuolla meilläpäin ja vietetään kiva kesälauantai myyntipöytien takana. Siellä oli kuulemma viime viikolla ollut 9 000 kävijää, juma! Mulla on tuotteiden läpikäyminen ja pakkaaminen vielä tyystin kesken, joten tänään pitää jostain repiä se aika, että saan kaiken valmiiksi. Lähden nimittäin kotiseutuja kohti jo huomenna ja sain äsken tätä kirjoittaessani puhelun, jonka perusteella lähtö aikaistuu seitsemän tuntia... Ei stressiä, ilon kautta! Ensi viikolla luvassa raporttia siitä, kuinka kesätorilla kävikään. :)

Ei kommentteja: