tiistai 11. syyskuuta 2012

5 hyvää asiaa tänään

1. Kipitin täällä lähiympäristössäni hiukan reilun 5 kilometrin lenkin ja se tuntui hyvältä, vaikka olosuhteet olivat vastaiset :)
2. Ensimmäinen lenkkini määränpää oli Gigantti, josta kävin ostamassa itselleni vajaa viikko sitten ilmestyneen The Avengers -dvd:n halvennuksesta ja veljelle The Avengers -blurayn halvennuksesta. Kassalla hintaa oli 5 euroa enemmän kuin piti, mutta tarkkana neitinä löin myyjälle luun kurkkuun ja sain alennukseni.
3. Seuraavaksi kipitin lähiostarille ja ostin housut, kävin toteamassa, ettei Kicks enää myy China glazen huippulaatuisia kynsilakkoja ja kävin lounassalaatilla Greenzissä.
4. Kotimatkalla koin oudon tilanteen, kun vastaan tuli auto, joka hidasti kohdallani, tööttäsi niin että sai huomioni ja autossa sisällä ei-kantasuomalainen mieskuski hymyili minulle leveästi samalla, kun näytti sormillaan voitonmerkkiä. Sitten auto jatkoi matkaa. Pyörittelin hetken silmiäni ja päätäni ja totesin, että "kukahan hitto tuokin oli, pitäisikö mun tuntea se". Ehkä ei. Nauratti kyllä.
5. Kisuraportti maalta. Ikävä on edelleen kova. Siellä on kuulemma vaihdettu takaovi ja saranat on nyt eri puolella, eli ovi aukeaa nyt eripäin. Tämä on kuulemma aiheuttanut suurta hämmennystä ja epäluuloa karvakaverissa. Se onkin kyllä aina ollut kova tunkemaan sisään saranapuolelta.

Ei kommentteja: