maanantai 1. marraskuuta 2010

Uudet tuulet

Eilen sain uutta pontta muuttoprojektille, kun nykyinen vuokranantajani toimitti minulle vuokrankorotusilmoituksen. Vuodenvaihteessa vuokrani nousee kolmatta kertaa kolmen vuoden sisällä ja mittani alkaa olla jokseenkin täysi. Nykyisellään maksan yksin kaksiosta ja hukkaneliöitä tästä asunnosta riittäisi jakaa vaikka alivuokralaiselle. Vielä kun tähän yhdistää sen, että haluan tosissani vähentää nurkissa pyörivän tavarapaljouden määrää, oli taas aika jatkaa aktiivisesti asunnonvaihtoprojektia nykyisestä pienempään, vaikka olinkin jo antanut itselleni luvan olla rauhassa samaiseen vuodenvaihteeseen, jolloin vuokrakin nyt sitten taas nousee.

Löysin eilen vapailta markkinoilta kivan pikkuyksiön ilmoituksen, joka olisi ollut sopivahko hinnaltaan ja haastava minimaalisilta neliöiltään. Halusin kuitenkin nähdä ko. asunnon, joten pyysin näyttöä. Se asunto oli kuitenkin jo ehtinyt mennä, mikä harmitti melkoisen paljon. Olin jo alkanut miettiä, mitä tavaroita ottaisin mukaan uuteen kotiin ja mitkä saisivat lähteä.

Jos jotain hyvääkin, niin sain kuitenkin aikaiseksi ilmoittautua asuntojonoon. Ilmoitin toimistoon minkälaisilla spekseillä olen asuntoa etsimässä ja mistä, ja nyt sitten odottelen, josko jotain sopivaa löytyisi ja minulle tarjottaisiin. Olisi kyllä melkoisen huisia, jos vielä tämän vuoden puolella tai vuodenvaihteessa pääsisin muuttamaan pienempään asuntoon. Tavaroista eroon hankkiutuminen sai taas jo ihan uutta pontta.

5 hyvää asiaa tänään:
1. Itsetehty lihapiirakka.
2. Yksi hyvä uutinen työrintamalta (jota vähän tasoitti yksi huono juttu työrintamalla)
3. Asuntohakemuksen jättö
4. Bones-tv-sarjan Seeley Booth
5. Viimeinen kupillinen Victorian Earl grey-teetä. Seuraavaksi vuorossa paketillinen Yorkshire teata suoraan Englannista.

Ei kommentteja: