sunnuntai 8. syyskuuta 2013

5 hyvää asiaa tänään

5 hyvää asiaa tänään:

1. Ystävältä alkuviikolla saadut liljat, jotka ovat auenneet kokonaan täyteen loistoonsa ja tuoksuvat huumaavalta maljakossaan olkkarissa.

2. Kuuma kylpy. Rutistin kylpyveteen viimeiset pisarat magnolialta tuoksuvaa nestesaippuaa, johon teki ihan kivan vaahtokylvyn.

3. Uusi vedenkeitin pöhisee oikein hyvin! Tänään nautin viimeiset kupilliset neilikkateetä ja nyt vieressä on kupillinen kirsikkaa. Myös viime viikolla asiakkaalta saadut mainosmukit ilahduttavat - ovat läpikuultavaa lasia ja mainosteksti ja logo ovat hyvin hienovaraisia. Jos ei tietäisi mainosmukiksi, niin ei välttämättä hoksaisi. Läpikuultavasta lasisesta mukista on mukava juoda. :)

4. Äidiltä saadulla ohjeella tehty savulohipasta. Ai herramunjee, että jokin ruokalaji voi olla taivaallista. (kuullota öljyssä puolet purjosta, lisää 3rkl currya. lisää 3dl kermaa ja keitä kokoon. lisää 400g savulohta ja sopivasti tuoretta tilliä. lisää sitruunamehua, suolaa ja pippuria, tarkista maku. esim. tagliatelle tai gnocchi sopii hyvin pastaksi.)

5. Tongin tänään mun teekaappia neilikkateen loppumisen kunniaksi. Ylähyllyllä odottaa vuoroaan vaikka mitä unohdettuja helmiä, mutta ensin pitää nautiskella pois näitä vanhempia hankintoja, kuten tämä kirsikka. Ei yhtään harmita tämäkään. :) Syksyllä alkaa teekupposistakin nauttia uudestaan eri tavalla, kun kesähelteillä ei aina kuuma juoma maistu.

2 kommenttia:

hanska kirjoitti...

Onkse kirsikkatee oikein teetäteetä vai jotain hauduketta? Ja jos teetäteetä niin mistä sellasta saa? Kirsikka!

ps. joskus vielä saan aikaan että postitan ne sun clipperit, ei täs nyt vielä montakaan viikkoa oo ees tarvinnut venyttäävanuttaa asiaa :)

Jo kirjoitti...

No kuule, kiitos kysymästä: forsman tean kirsikkatee on kyseessä! Ceylon teetä, jossa mausteena kirsikkaöljy ja kuivatut kirsikat. Omani oon ostanut Kuudennesta mausta http://www.kuudesmaku.fi/

ps. ei niillä clippereillä ole hätä ^^