lauantai 10. elokuuta 2013

Kiltti täytyy aina olla

Nythän on niin, että tätini mies on kova jalkapallofani ja erityisesti fanittaa Englannin Valioliigaa. Hän käy ihan paikan päällä Lontoossa katsomassa Arsenalin otteluita ja minä aina kilttinä apurina käännän sähköposteja, joita member club tädin miehelle lähettää.

Keskiviikkona oli siitä harvinaislaatuinen tilanne, että täti miehineen oli kesälomamatkalla kotikaupungissani ja samaan aikaan tuli myyntiin Arsenal v Tottenham otteluliput - ja kuinkas kävikään, istuttiin tädin miehen kanssa ripirinnan mun tietokoneella vähän reilu tunti ja jonotettiin, että päästiin läpi Arsenalin lippukauppaan. Vaan lopussa se kiitos seisoo! Liput tuli hankittua koko tädin miehen seurueelle ja mies oli huomattavan helpottunut asioiden lopputulemasta.

Kiltti apuri kun olen, seurasi palkkio! Köröteltiin keskustaan, treffattiin kaksi tätiäni ja mentiin syömään! Amarillon Diablo's chevre steak, iso tuoppi juomaa ja vielä jälkkäriksi Bailey's-kahvi. Kiitos! Lupasin, että kun palkkiot on tätä luokkaa, mulle saa jatkossakin laittaa sähköposteja käännettäväksi. ;)

Syömisen jälkeen vein vielä tädit tutustumiskäynnille Tiger-kauppaan. Tädit ei olleet koskaan ennen käyneet tässä tanskalaisessa ihanien tavaroiden kaupassa, joten ihmeteltävää riitti sekä valikoimissa että hintatasossa. Taisin hankkia Tigerille ainakin yhden, ellen peräti kaksi uutta fania :D Itse en ollut käynyt kyseisessä puodissa hurjan pitkään aikaan, joten itsekin nappasin matkaan ihan muutaman, huipputärkeän jutun:
Uusilla kuoseilla kuviopaperilehtiö, pussi tillidippijauhetta, lasiviila kynsille sekä kynsilakanpoistoainelappuja rasiassa. Varsin maltillista ja näkisin, että tarpeellista: papereita on aiemmista lehtiöistä kulunut hyvää tahtia, tillidippi on suosikkiani ja ainakaan lähikaupassani en ole nähnyt enää Taffelin tillidippiä, joten kokeilen tätä. Lasiviila on ensimmäiseni koskaan ja lakanpoistoainelaput on käteviä pitää mukana käsilaukussa, kun aina huomaan jossain reissun päällä, että hupsis kuinka vanhat lakat repsottaa enkä huomannut kotona ollessa poistaa. :)

Huippuhyvällä mielellä sujui keskiviikko, onkos muilla ollut huippuhyviä päiviä viime aikoina?

2 kommenttia:

annakristiina kirjoitti...

No kuule terveisiä vaan Tigeristä; 3 servettipakkausta, 2 omppurasiaa ja permanent-tussit. Käytettyä omaisuutta 8e sinne putiikkiin. En nähny niitä kirjainleimasimia lainkaan -en ehkä kattonu vaan riittävän tarkasti, mut tulipahan sentään muuta hyödyllistä sitten. :) Jotain muutaki vähän tarttu mukaan vaikka IHAN selkeä lista oli siitä, mitä PITÄÄ hankkia..

Jo kirjoitti...

Sattumalta (?) munkin paperit, dippijauhe, viila ja lakanpoistoaine maksoi yhteensä 8e ;)

Eilen testailin dippiä ja sekoittelin kermaviilin joukkoon pari ruokalusikallista. Aivan bueno! Tosta pussista riittää vielä neljään kertaan, että tommonen 40sentin dippi ei oo ollenkaan pahan hintaista edes. Hyvä ostos! :D