maanantai 12. elokuuta 2013

Vapaa viikonloppu

Kesäviikonloput on yleensä aina buukattu täyteen ohjelmaa - en rehellisesti edes muista, koska viimeksi sain viettää viikonloppua ilman ohjelmaa ja aikataulua.

Tähän kuluneeseen viikonloppuun kuuluikin perjantaisen illanvieton ja yhdellä drinksulla keskustassa käymisen jälkeen paljon nukkumista, syömistä, juomista, kotoilua ja omien suosikkijuttujen puuhailua. Inspector Lynley Mysteriesiä, Lutheria ja Breaking Badia (Netflixin ilmainen kokeilu oli loppumassa ja piti sämplätä mahdollisimman montaa sarjaa).


Lauantain välipalana rypäleitä, nektariini ja kotimehua punaherukoista. Perjantaina töiden lomassa keittelin tuon mehun, yhdestä puolen litran pakastusrasiallisesta punaherukoita. Toinen jäljellä ollut pakastusrasiallinen marjoja oli jo ehtinyt mennä pilalle :( No, sain kuitenkin vajaan puoli litraa lantrattavaa mehua aikaan ja yllätykseni oli suuri, sillä mehu oli herkullista - hyvää ja makeaa. Mietin, että kun itse laitoin sokeria keitokseen todella vähän, on äitini varmaan lapsuudessani jättänyt sokerit kokonaan pois. Lapsuuden kotimehu oli aina hapanta :)

Välipalan kyytipoikana luin loppuun Puhdistuksen. Oli aivan älyttömän hyvä, kirjanakin. Elokuvan näin silloin, kun se pyöri teattereissa. Pitänee tutustua Oksasen muuhunkin tuotantoon, jos olisi yhtä nautinnollista lukea. :)

Ei kommentteja: