torstai 7. helmikuuta 2013

LivBox

Joulukuusta saakka odottamani päivä koitti viimein, sillä äsken ovikello soi ja posteljooni ojensi käteeni pienen mustan paketin, helmikuun LivBoxin. Jos olet lukenut blogiani aiemmin, olet saattanut nähdä aiheesta hehkutusta jo ennenkin.

Taitaa olla jokin rintasyöpätietoutta levittävä Roosa Nauha-kamppis meneillään :)
Sisältä paljastui lisää pinkkiä :)


Kaksipuolinen tuotetietokortti kertoi sekä kuukauden teemasta että kaiken oleellisen itse tuotteista.
Tässä kohtaa jo hihkuin ja nauroin ääneen ja jännitti, että mitä siellä oikein on!
We Care Icon vartalovoi. Nauratti ihan hirveästi, että taas on universumi balanssissa. Eilen loppui yksi body lotion ja tänään unkkari järjesti mulle heti uuden. Nämä butterit on yleensä niin paksua jankkia, etteivät imeydy ihooni, kun se ei kuitenkaan ole mitään rutikuivaa laatua. Melko varmasti käytän tämän jalkavoiteena :) Mulla on tehokäytössä nyt Body Shopin mustikkavoi, sen jälkeen jonossa Body Shopin acaimarjavoi, mutta tää pääsee käyttöön sitten sen jälkeen... Ovh tällä on 6,90€.

Essien hurjan söpö kynsilakka. Hihkuin, kun luin facebookissa, että essie on liittynyt LivBoxin yhteistyökumppaniksi ja silloin spekuloin, että ei varmaan helmikuun pakettiin ehdi, mutta niin vaan oli lakka jo tässä paketissa. Oon lukenut kosmetiikkablogeista pelkkää kiitosta essien lakoille, joten tosi kivaa päästä kokeilemaan :) Mulla ei ennestään ole tuollaista Barbie-vaaleanpunaista, kiva bonari. Ovh 13,90€ (tämä tuote yksistään kattaa koko paketin ja postikulujen hinnan).
3 tuoksunäytettä muutaman millilitran näytepulloissa. Hauskaa päästä kokeilemaan pieniä määriä eri tuoksuja! Love, Chloé kiinnosti jo ennestään, ja kyllä vaan tuollainen Lady Gagan musta Fame-tuoksu sopii mulle kuin nenä päähän ;) Calvin Kleinin Encounter on miesten tuoksu ja lahjoittanen sen vaikka veljelle, jos kelpaa.

Lopuksi, vaan ei vähäisimpänä, Olayn 7 ml:n näytetuubit seerumia, hoitovoidetta ja yöseerumia. Ihan huippua, koska toivoinkin saavani jonkin seerumin kokeiluun tätä kautta! Noista varmaan riittäisi viikon kuuriin ja voisikin ottaa sellaisen asialistalle piakkoin :) Näiden kokeilukokojen hinnaksi laskin nopeasti 3-4€/kpl, eli ihan kelpo setti tämäkin arvon kannalta.

Olen huippuonnellinen tästä paketista ja kaikki tuotteet ovat mieluisia ja pääsevät käyttöön. Jes!

Lopuksi vielä yksi video, kun rintasyöpäaihetta jo sivusin alussa. Jos huvittaa pari minuuttia tiirailla tiukkoja vatsalihaksia samalla kun kuulee ohjeita siihen, miten omat rinnat kannattaisi tutkia, katsopa tämä video. Itse en pettynyt:
Hyvää torstaita kaikille murusille!

Ei kommentteja: