maanantai 18. helmikuuta 2013

Chemical Sister does holiday, part I

Olen palannut lomaltani, josta aion kirjoittaa matkarapsan myöhemmin.
Tänään kuitenkin kosmetiikkasisko on niin innoissaan, ettei malta enää olla listaamatta, mitä kaapeista on viime aikoina hävinnyt.
Ja vaikka kosmetiikkaa on loppunut muutenkin, lomalla oli hirmuisen inspiroivia vaikutuksia, ennen, loman aikana ja sen jälkeen ;)

1. Favora kosteuttava shampoo oli huippuhyvä ja hiukseni tykkäsivät siitä kovasti. Pesi päänahan natisevan puhtaaksi, ei takuttanut tukkaa suuremmin mutta antoi hiuksille rakennetta. Voisin käyttää lisääkin!
2. Favora hoitoaine oli samaa sarjaa ja tykkäsin. Selvitti ja varmaankin kosteutti tukkaa, mutta ei silottanut tukkaa liiaksi, vaan rakenne jäi tuntumaan.
3. Fruttinin litsi-vaniljavartalovoide tuoksui huumaavan hyvältä ja oli sopivan paksuista ainetta ei-niin-kovin-kuivalle iholleni. Imeytyi, mutta pehmitti. Tykkäsin!
4. Guess Seductive I'm yours tuoksun vartalovoide oli aika perus mielestäni. Tuubista riitti 3-4 voitelukertaa, ettei kovin syvää analyysia ole tehdä. Tuoksui voimakkaasti. En ehkä mielelläni käyttäisi uudestaan.
5. Yves Rocherin Hamamelis vartalovoide, voi että tämä oli mulla nurkissa vuosikausia! Onneksi vihdoin onnistuin tehokäyttämään sen pois tässä ennen lomaa, kun otin sen asiakseni. Koostumus oli muuttunut inan juoksevaksi ja tuoksu hieman voimistunut (eikös tämä mene yleensä päinvastoin, voiteet kovettuu ja haju häipyy?), mutta teki tehtävänsä; imeytyi helposti ja iho tykkäsi. Ei suosikki millään lailla, mutta tuntuu erityisen hyvältä käyttää pois ikuvanha nurkissapyörijä!
6. Lushin Snowcake-saippua tuli joulupaketissa 2011 jouluna ja oli jo aikakin päästää tämä kaveri kärsimyksistään tänä talvena. Voimakas haju, joka ei ole yhtään mua, mutta suihkusaippuana ihan mainio. Pesi ihon natisevan puhtaaksi, ja jätti tuoksun jälkeensä. Siinä rajoilla, ettei ollut liian pesevä (=kuivattava) mun iholle.
7. Tommy Hilfiger - True Star Gold tuoksu, ostos JFK:n lentokentältä New Yorkista vuonna 2006, kun kotiinlähtö oli käsillä. Tax free-ostoksena pullo oli joku supersäästökoko, nyt 100ml hajuvettä 50ml hinnalla. Ekat vuodet ihan tykkäsinkin käyttää, mutta kyllästyneenä viskasin kaappiin ja nyt käytin pois loput vessan raikastajana. Semmosta sattuu hei.

Ei kommentteja: