perjantai 1. helmikuuta 2013

Hyvää helmikuuta!

  • Kävin keskiviikkona katsomassa Django unchainedin. Hirmuisesti on tätä Tarantinon uutta kehuttu mm. sosiaalisessa mediassa ja arvosteluissa, ja myös muutama kaveri tiesi etukäteen kertoa, että hyvä on. Ja olihan se! En oikein osannut odottaa mitään, mutta arvelin, että tulossa on taas taattua Tarantino-laatua. Pidän nimittäin Tarantinon tyylistä kovasti. Vaikka orjuudesta kertova elokuva on lähtökohtaisesti draama, oli tässä myös rakkaustarina ja komedian, westernin ja splatterin ainekset kasassa. Vähän kaikkea sopivana sekamelskana ja lopputuloksena hymy huulilla, kun lopputekstit ilmestyivät valkokankaalle.
  • Tänään illalla olen menossa aiemminkin mainostamalleni Anneke van Giersbergenin ja Danny Cavanaghin akustiselle keikalle. Valkkasin sopivat keikkavaatteet henkariin roikkumaan jo eilen ja siirsin keikkalipun lompakkoon, ettei vaan unohdu matkasta kun illalla lähden liikkeelle! Ihan huippua, että keikan showtime on jo 20.30 (tosin, yksikään keikka jolla olen ollut ei ole koskaan alkanut täysin ajallaan). Luulisin kuitenkin, että yhdeksään mennessä musiikki raikaa ja pääsen kohtuuajoissa ennen puoltayötä jo kotimatkallekin...
  • ...sillä huomenna aamulla herätyskello soi 7.00. Olen jo kaksi päivää miettinyt, mitä vaatteita laitan huomenna kummatytön 5v. synttäreille, mutta vielä on lopulliset päätökset tekemättä. Liikaa valinnanvaraa, vai ei koskaan mitään päällepantavaa? No, tarkoitus olisi kuitenkin keksiä sopiva vaatetus valmiiksi henkariin jo tänään. Huomenna aamulla sitten vain teetä ja puuroa koneeseen, vaatteet niskaan ja kohti Onnibussin pysäkkiä. Matkustan ensin Helsingin Kamppiin ja vaihdan siellä bussia, jolla pääsen suoraan vierailukohteeni viereiselle bussipysäkille, joskin matka vie melkein tunnin :D Kivaa päästä taas kyläilemään sinnekin. Synttärilahjankin sain jo paketoitua eilen! Kortti pitäisi vielä askarrella/löytää varastoista. Illalla sitten sama reissu käänteisenä, ensin paikkurilla Kamppiin ja vaihto Onnibussiin. Laskeskelin, että olen illalla kympin aikoihin kotona. Pitkäksi venyy aina nämä lastenjuhlat :D
  • Kiitos kysymästä, mun teevarastot hupenee ihan hullua vauhtia! Vastahan mä kuvasin ne kaikki teepakkaukset, ja multa on loppunut toinen earl grey, Clipperin nokkossitruuna, ruusunmarja, Clipperin piparminttu ja vihreää kirsikkaa on vielä kahteen kupilliseen. Oli huippua valkata kaapista semmosia paketteja, joiden sisällön kuvittelen maistuvan helmikuussa: teetarjottimelle päätyi English Breakfast, Tähtitaivas ja Teekannen makea kirsikka ja vihreä litsiluumu.
  • Chemical sisterkin on ollut ahkera, vaikken ole viitsinyt tänne mitään yksityiskohtaisia "Oh My God multa on loppunu taas 10 pulloa kosmetiikkaa"-juttuja kirjoitellakaan :) Eilen sain heittää 3 tyhjää pakkausta roskikseen/kierrätyssaaviin, se oli ihmeellistä! Lisäksi kaivoin aurinkolomaa varten jo tietyt spessutuotteet kaapista mukaan otettaviksi ja tajusin, että muutaman jutun vois tehokäyttää loppuun vielä ennen reissua; olis vartalonkuorintaa, joka tekis ihmeitä iholle ennen aurinkoaltistusta, samoin pitää varmaan kosteuttaa iho valmiiksi ennen reissua... Ja talvijalat! Nehän pitää ehdottomasti iltaisin voidella puuvillasukan sisään ja hoitaa kuntoon ennen kuin ne voi laittaa varvassandaaliin esille :)
  • Asiaa liipaten, muistin joululahjaksi saamani kasvohoitolahjakortin ja varasin ajan ensi viikolle ennen reissua. Sekin on varmaan ihan hyvä veto, hoitaa nassu kuntoon niin voi sitten antaa auringon tehdä ihmeitään!
  • Keskelle olohuoneen lattiaa on alkanut muodostua epämääräinen kasa tavaraa, joita olen ohikulkiessani siihen kantanut eri puolelta asuntoa; varvassandaalit, passi, matkalaukkutägi, pyykkipussi, aurinkovoide, suosikkihuulikiilto, aurinkolasit... Joo, pakkaaminen on aloitettu, epäjärjestelmällisesti, mutta rennolla otteella ja hihitellen. LOMALOMALOMALOMALOMALOMA!

Ei kommentteja: