keskiviikko 6. helmikuuta 2013

5 hyvää asiaa tänään

1. Merivesihelmet-kasvohoito. Voi kuinka nautin! Kiitos äiti joululahja-lahjakortista <3 Kosmetologi oli tosi mukava tyttö, joka paitsi osasi asiansa, myös osasi asettaa sanansa juuri oikein. Kehui kulmani ja ripseni ja hoidon loputtua totesi, että ihoni on hyvässä kunnossa. Jes!

2. Bussissa viereen istahtanut mukava pappa (ei ollut sekava tai puhunut yksin, vaan oli ihanan normaali ja hiljainen!). Huolehti, että sanonhan sitten, kun minun pitää jäädä kyydistä, ja huikkasi perään "Menehän varovasti tyttö, tänään on liukasta".

3. Tein eilen Tulliin tullausilmoituksen paketista, jota olen odotellut jo hetkisen, ja Posti toi sen jo tänään! Olipa nopea. Paketti sisälsi 8 kpl silmänrajauskyniä ja parasta tässä on se, että yksikään niistä ei ole minulle itselleni! :D

4. Iltapäivän teehetki: iso mukillinen sweet cherry teetä ja Runebergintorttu.

5. Äskeisellä iltapuunaushetkellä loppui vartalovoide, joka on pyörinyt täällä nurkissa iäisyyden ja oli jo saanut lempinimen Arch Enemy. Jes! Ei enää sitä. Nyt tehokäyttöön vaniljavoide, josta riittää enää pariin rasvauskertaan ja sitten saan korkata kokonaan uuden voiteen. Pienet ilot jne.

Ja vielä:
+ LivBoxin facebookissa luki, että paketit saapuvat tällä viikolla \o/
+ tein oikeita töitäkin tänään :)
+ ostin lipun Moonspellin huhtikuiselle keikalle. Huisia!
- talven ensimmäinen liukastuminen ja kaatuminen, keskellä kaupunkia. ei sattunut, polveen tuli pieni naarmu.

2 kommenttia:

Jrerna kirjoitti...

Tuo Top 5 on kyllä tosi positiivisesti inspiroiva juttu :)

Saat kertoa tosta kasvohoidosta enempi ku nähään :)

Jo kirjoitti...

Niin on! Elämässä tulee varmasti isoja ja pieniä vastoinkäymisiä ja helposti luisuu negatiivisuuteen ja omia voimavaroja kuluttavaan murehtimiseen ja vellomiseen. Elämä on niin paljon helpompaa ja kevyempää, kun koittaa nähdä ne pienet hyvät asiat huonon sijaan.

Ja joo, mielelläni kerron tuosta hoidosta lisää kun nähdään! En ole mikään pro-kasvohoidoissa kävijä, mutta jonkin verran kuitenkin viime vuosina testaillut eri paikkojen hoitoja ja tuo eilinen oli kyllä paras tähän asti :)