tiistai 19. helmikuuta 2013

Chemical Sister does holiday, part II

Ja lisää loppuneita:
8. Yves Rocher laventelijalkadeo loppui lomalla ja hyvä niin. En pidä laventelin tuoksusta. Lomalla tuli talsittua niin paljon, että otin asiakseni suihkia pullosta reilusti joka aamu. Ennemmin laventelin kuin hien haju. Ja tosiaan, omani oli suihke, eikä voide niin kuin linkissä.
9. Beyoncen Heat-tuoksun suihkugeeli oli ihan kiva. Siinä oli rakeita, jotka suihkussa kuori ihoa samalla ja tuoksu oli hyvä, eikä jäänyt liiaksi iholle suihkun jälkeen, vaan tuoksui lähinnä suihkussa ollessa. Ihan jees, mutta ei tule ikävä.
10. Nivean ihonpuhdistuspyyhkeet oli ihan toimivia tavallaan, teki mitä lupasikin, eli puhdisti ihon. Ei nyt mitään parasta ikinä ja muutenkin ahdisti se pyyhkeistä aiheutuva jätteen määrä. En ostaisi enää, koska olen tiedostava kuluttaja (mutta kylppärissä odottaa 2 pkt No7 sarjan vastaavia, jotka sain töistä marketissa).
11. Avon vadelma-kiinanruusu hoitoaine kului loppuun paljon ennen shampoota, koska a) tähän kuontaloon näitä halpoja, ei-niin-toimivia aineita saa holvata kourakaupalla ja b) niin, tämä tosiaan ei ole kovin laadukasta.
12. Avon karhunvatukka-vanilja kylpyvaahto oli jokaisen 151 sentin arvoinen, jonka siitä maksoin. Ihana tuoksu ja vaahtosi aivan kunnolla. Paremmin kuin mikään muu kylpyvaahto, jota olen käyttänyt, itseasiassa! Rakkaustuote.
13. Lomalla loppui Yves Rocherin lapsille suunnattu 25 kertoimen aurinkovoide. Ei löytynyt linkkiä, lienee lopetettu. Hienosti toimi, en palanut, kun sitä käytin.
14. Lomalla loppui myös S-ryhmän edesmenneen Daily-tuotemerkin 12 suojakertoiminen aurinkovoide. En edes etsinyt linkkiä :D Sekin toimi oikein mainiosti, vaikka olikin "vanhentunut" ja pitkään aukiollut.

14 loppunutta kosmetiikkatuotetta joulukuun puolivälin ja helmikuun puolivälin aikana. Olen oikein tyytyväinen. Ja huomenna lisää...

Ei kommentteja: