maanantai 11. tammikuuta 2016

Kolikolla on kaksi puolta

Pikainen minikirjoitus tälle päivälle.
Elämä se taas muistuttelee, että kaikissa päivissä on hyvät ja huonot puolensa.

Minä kirmasin intoa piukassa tavaralastini kanssa kirppikselle aamutuimaan, vain todetakseni, että minulle luvattu pöytäpaikka oli täynnä tavaraa. Kävin sanomassa asiasta kassalle ja kas, olikin tapahtunut virhe.

Se kuuluisa Joku oli antanut pöydän edelliselle vuokraajalle lisäaikaa ja Joku Toinen oli vuokrannut saman pöytäpaikan minulle. Diplomatian nimissä minulle annettiin toinen pöytäpaikka (joka oli tosin jo myös luvattu jollekin toiselle), eli en jäänyt ilman kirppispöytää, mutta jouduin vaihtamaan kaikkien sadan hinnoittelemani tavaran hintalappuun alkuperäisen pöytänumeron tilalle uuden saamani pöydän numeron... Viiden minuutin tavaran kippaamiskeikasta tulikin melko paljon pitempi ja hikisempi talvivaatteissa.

Nyt jännitän ihan sairaasti, onnistuuko tilitykset ym. paperihommat, sillä kirppiksen väki tuntui pohtivan, miten pöytänumeron vaihto ynnä muu kirjataan tietokoneelle. Ja toki kaikissa heidän papereissaan lukee minun nimeni kohdalla ihan eri paikkanumero kuin todellisuus on. *huokaus*

Jotain tosi kivaakin kuitenkin, sillä aiemmin koin mielipahaa siitä, että en mahtunut koulussa tukiviittomien peruskurssille, jolle halusin ihan todella kovasti. Jäin varasijalle. Nyt kuitenkin oli tullut sähköpostia, että kurssin osallistujamäärää on laajennettu ja pääsen mukaan viikon päästä alkavalle kurssille! Jes!

Huomenna sitten kutsuu koulutie ja uudet vihkot on pakattu koululaukkuun taas. Voisin vielä lomailla lisää, mutta ihan kiva nähdä kavereita, syödä halpaa koululounasta ja kirjoittaa uusiin vihkoihin mielenkiintoisten luentojen muistiinpanoja. Kyllä se siitä taas, aamuherätykset ja kaikki.

Ei kommentteja: