tiistai 1. syyskuuta 2015

Elokuussa loppuneita

Kävipä mäihä, että blogin pienoinen aktivoituminen sattui juuri kuun vaihteessa! Oli nimittäin taas aika kipata tyhjien purnukoiden koppa kierrätykseen ja katsoa, mitä se sisälsi.

Blogin tauon aikanakin olen orjallisesti pitänyt kirjaa loppuneista ja tein juuri heinäkuun lopussa taas vuosiyhteenvedon. Sitä oli mahtavaa verrata ensimmäiseen, vuotta aiemmin tekemääni vuosikoosteeseen, sillä jotenkin oletin kosmetiikan kulutustottumuksissani tapahtuneen huiman muutoksen. Vaan vielä mitä! Käytän esimerkiksi puhdistus- ja kosteutustuotteita ilmeisesti niin rutiininomaisella tavalla samanlaisia määriä, että oli suorastaan hihityttävää huomata, kuinka sama määrä eri kategorioiden tuotteita oli vuodessa taas ehtinyt kulua! Toki joissain tuotteissa oli käytön lisääntymistä, niin kuin oletinkin.

No, jaarittelen. Mennäänpä kuviin ja asiaan!
 Dermosilin tyhjät muovipullot sulautuu hienosti mun parvekkeen seinään pilvisenä päivänä! :)
Olen käyttänyt nyt ahkerasti Dermosilin e-vitamiinikasvovettä, joka on aika perusmiellyttävää. Tosi paksua ja ihon pinta jää hiukan nahkeaksi. Kesällä on riittänyt kosteuttamaan pestyä ihoa ilman kosteusvoidetta!
Vihdoin sain tyhjäksi ison pönikän hennahoitoainetta, joka lupaa hiuksiin upeaa kiiltoa luonnonmukaisesti. Tässä oli vähän outo haju, mutta etenkin loppua kohti aloin tykätä tästä enemmän ja enemmän. Hyväkuntoisille hiuksille riittävän hoitava ja siloittava.
Käytin myös jo toisen tai kolmannen pullon Dermosilin suihkutettavaa hoitoainetta. Toimii! Tekee hiuksista sileät ja helposti kammattavat. Yksi pullo on vielä jemmassa.
 Korresin japanese rose-suihkugeeliä tuli joskus näyte Livboxissa ja oli saatava iso pullo. Toimi perushyvin, mutta kyllästyin tuoksuun loppua kohti.
Avonin sitruskäsisaippua oli ihanan raikkaan tuoksuinen, perusnestesaippua.
Rexonaan voi aina luottaa. Miinusta suttaavasta pullosta, meni aika ikävän näköiseksi loppua kohti.
 Burt's beesin milk&honey-vartalovoidenäyte meni koko kropalle kerralla. Ihana tuoksu, mutta kuumana kesäiltana ei meinannut imeytyä sitten millään.
Opin Avojuice käsivoide ei toiminut siinä tarkoituksessa yhtään. Ei jostain syystä imeydy käsiini vaan luo ihon pinnalle liukkaan kalvon, joka lähtee seuraavassa pesussa pois. Käytin puolikkaan pullon käsivarsien iholle ja seuraavaan suihkuun mennessä oli joko hankautunut pois tai imeytynyt. ;)
Yves Rocherin Monoi de Tahiti-kuivaöljy oli VANHA. Siis todella vanha: käyttelin kesällä ihonkosteutukseen hyvillä mielin ja nautin täysin rinnoin tästä ihanasta tuotteesta, ja kun jäljellä oli noin sentti tuotetta pullon pohjalla, huomasin pohjassa "Best before 6/2004". Jassoo, tuoko oli sitten mennyt 11 vuotta sitten vanhaksi? :D
Freemanin barefoot-jalkavoide oli ihan kohtuullisen kivasti kosteuttava. Pursotin illalla sängyssä toiselle jalalle, hieroin jalkoja yhteen ja aamulla oli pehmoiset jalat ja vain vähän jälkiä lakanoissa. Huippua! Ilahduin niin, että leikkasin purkin auki ja kaavin ihan kaikki rippeetkin käyttöön.
Xtra vanutyynyt oli huonoja, nukkaavat liikaa ja irtoaa haituvia. Ei jatkoon.
Laveralta hemmottelin itseäni gojimarjaisalla anti age-kasvonaamiolla, joka tuntui ihanalta kasvoilla ja iho tuntui tosi hyvältä naamion jälkeen, sekä ruusuisella hiusnaamiolla, joka jäi tuoksumaan hiuksiin ihanasti. Voisin käyttää uudelleenkin!
Lushin bubblegum-huulikuorinta oli vuosia ihan turhake, kunnes nyt käytin pois kasvokuorintana ja jalkakuorintana. Kasvoille sokeri tuntui liian raapivalta ja jaloissa ei ihan tarpeeksi raapivalta! :D Tuoksu oli kuitenkin aivan ihana karkki, kuin Lushin Snow fairy-suihkugeeli. <3
Käytin myös Lumenen bb-voidenäytteen, joka oli aivan liian tumma kasvoilleni. Kuljin liian tummassa kasvomeikissä yhden päivän ja vakuuttelin itselleni "kaikki luulee, et oon vaan päivettynyt tosi hienosti kasvoistani!". ;)

Semmotteita. Näkykö mitään kivaa?

1 kommentti:

T. kirjoitti...

Hei joo! Mulla on kaapissa myös Monoi de Tahitia, täytyykin katsoo oman pullon pvm! Nauratti kyllä tuo 11 vuotta :D Eli on meitä muitakin! En ookaan vähään aikaan käyttänyt, enkä tiedä käytänkö enää, kun oon tullut hirveän tuoksuherkäksi viimeisen puolen vuoden aikana... :/
Ja mulla on muuten tuollainen saman kuosin pöytäliina kuin sulla tuossa pöydällä :)

P.s. Nythän sä voit tehdä postauksen vaatehuoneen antimista jos oot vielä siinä 365:ssa mukana? ;) Jos on siis tyhjennys edessä.