keskiviikko 21. toukokuuta 2014

30 vuotta, 5 päivää

Pikainen elonmerkki, että täällä ollaan!

Sitä vaan et kuin voi näin kiire olla ihmisellä, ihmettelen vaan?!
Tämmöstä tää on, kun elämä on yhtä juhlaa. Ensin monta viikkoa valmisteluja, sitten monta päivää juhlintaa. Ei täällä olla vieläkään ihan normiarjessa kiinni, vaikka maanantaina periaatteessa arki alkoi. Kaik koristelut on kuitenkin vielä esillä, jääkaappi puolitäys juhlaherkkuja, lahjukset ja kortit olkkarissa ympärillä... Kyl vaan kelpaa olla ja elää!


Jossain kohtaa täytyy koittaa kertoa juhlinnasta, Suuresta Juhlaristeilystä ja esitellä mun 30 uutta kosmetiikkatuotetta ja 7 uutta teepakettia. Nyt ei kuitenkaan ole se hetki, kun tää ilta on nyt pakko hengähtää ja nollailla päätä. Tänään tein 5 tuntia tauotta yhtä kiiretyötä, joka aamulla mulle toimitettiin ja määräaika asetettiin iltapäivällä neljään. Dollarinkuvat silmissä tein ja sain tietty vuolaat kiitokset palautettuani, vaan kyllä oon ollut ihan poikki ja pää sekaisin loppupäivän! Aamupalankin nautin tänään klo 15 jälkeen samasta syystä. :P Nyt siis vaikka hömppää ja lojumista loppuilta, ja kattellaan niitä juhlapostauksia vähän myöhemmin.


Tällä viikolla on huomenna torstaina vielä luvassa laatuaikaa ystävän kanssa, mahdollisesti helteistä Ruissaloa perjantaina, kirppisrallipakaasien pakkaamista ja kotikonnuille siirtymistä lauantaina ja itse Kirppisralli eli pihakirppismyyntiä sunnuntaina. Ei siis pysty lupaamaan koska seuraava elonmerkki ilmestyy, mutta ei sen kai niin väliä edes?

Ihania auringontäyteisiä päiviä kaikille! Mulla on hirmu kivaa, toivottavasti sullakin on.

Ei kommentteja: