keskiviikko 15. elokuuta 2012

Tänään II - takkuaa, takkuaa

 Aamupalasmoothie ja aamupalaleivät. On siellä luomuruisleipääkin, vaikka noi päälliset täydellisesti peittääkin ne. Smuutissa oli tänään mantelimaitoa, punaherukoita, ananasmurskaa ja pieni tiraus luomuhunajaa, kun oletin juoman olevan kovinkin kirpakkaa, etten sanoisi hapanta. Mitä vielä. Naminamnam.

 Taas tiskiä... Tällä hetkellä tiskipöytä on TYHJÄ.

 Kismaur on hoidossa, joten pesin kissan kupit kaappiin ja tyhjensin sekä pesin sen hiekkalaatikon, siirsin senkin bileiden tieltä parvekkeelle.

 Jääkaappikin on nyt tiskattu, lavastin  kesäkurpitsan tuonne laatikkoon ilmaisemaan, kuinka kertakaikkisen puhasta nyt on!

 Ja jynssäsin hellan vanhalla matkahammasharjalla.

 Ja jynssäsin uunista kaiken mikä irti lähti.

 Kissanhiekat lähti kaatopaikkajätteeseen Alkon muovipussissa ja kierrätyksetkin vein niinku kiltti tyttö konsanaan.

 Pyykkiteline odottaa mun toisen suosikkitaulun alla täytettä.

 Ei voi kuulemma olla siisti koti, jos siivouskaappi on sekaisin. Löyty mm. 14 paria työhanskoja, kiitokset entiselle työpaikalle vaan.

 Ja kellä nyt ei ole siivouskaapissa vuodelta 1999 olevaa opinnäytetyötä, joka kertoo eturauhassyövän hoidosta? Se gradu oli tuolla siivouskaapissa 1,5v sitten kun tänne muutin ja se on siellä edelleen. En halua järkyttää universumin herkkää balanssia siirtämällä sitä.

Ja pesin mä vielä roskisämpärinkin. Sinne pohjalle on joskus roskapussista valunut jotain mähmää ja halusin nyt tuonkin mieltäni painavan epäkohdan saada hoidettua. Tuo roskis oli kaapissa 1,5v sitten kun muutin, enkä ole siihen koskenut sen kummemmin kuin täyttänyt ja tyhjentänyt pusseja vuorotellen. Oli muuten ehkä ällöttävintä mitä olen tehnyt tänä vuonna, pestä tuo sisältä ja ulkoa, ja mä olen tehnyt melko iljettäviä asioita tänä vuonna. Tuonne sisäpuolen sileälle seinälle jäi vielä kiinni jotain, joka ei lähtenyt harjalla, mutta en todellakaan alkanut sitä sen enempää rapsutella. Se ei ole mua vielä tähän päivään mennessä tappanut, joten saa olla. Se saattoi olla purkka, mutta saattaa myös olla, että roskiksessani asuu E.T.:n sikiö. I'm done.

Tänään piti saada aikaan vielä paljon muutakin, mutta oli suoranainen ihme, että edes nämä hommat hoitui. Iso osa päivästä meni sohvalla kippurassa makaamiseen, Watchmenin katsomiseen ja Pätkiksien syömiseen. Vähintään kerran kuukaudessa käy niin...

Prismassakin kävin seikkailemassa, juhlarekvisiittaa valkkasin ja ostin :)
Lauantaihin 3 yötä, huomenna alkaa siivoaminen ihan tosissaan.

Nyt kuitenkin NCIS, iltapalaa ja sängyssä aattelin vielä lukea Angry Mountainin loppuun!

Ei kommentteja: