tiistai 14. elokuuta 2012

Tänään - tapahtumia kuva-arvoitusten muodossa

 What do you see in this picture? Mä näen sokaisevaa valkeutta, maidonvalkeaa ihoa, kynsilakkaa sävyssä "Black Cherry" ja aamupalasmoothien: mustikkaa, mantelimaitoa, auringonkukansiemeniä ja kauraleseitä.

 Kävin kaupungilla asioilla. Punanaamiosta hain viikonlopun bileiden tärkeimmän asusteen.

 Forex vaihtoi ystävällisesti loput Puolan rahat euroiksi.

What do you see in this picture? Mä näen jotain, mikä ei vastaa todellisuutta at all. Kaupungilta paluun jälkeen oli kova nälkä, tein kana-kasvisuunivuokaa. Todellisuudessa paljon vähemmän epämääräisen näköistä ja maultaan herkullista!

 Ruuan päälle oli kivaa istahtaa mun ihanaan lukunurkkaukseen ja uppoutua The Angry Mountainiin. Viimeisiä viedään, saanen pian kirjoittaa siitä.

 Sparkling! Perjantaina viimeksi tiskasin (inhokkipuuhaani yöh), mutta teehetki kaverin kanssa, viikonloppuhässäkkä kaverin kanssa ja äidin syntsät mun luona aiheutti taas tiskipöydän ylipursuamisen.

 Ja sitten keitin vispipuuroa, mannaryyneistä ja punaisista viinimarjoista. Om nom.

 Sparkling white! Kylpyammeessa on se huono puoli, että sen reunoille kertyy aina rasvajäämiä kylpytuotteista ja iholta. Olen sen verran kemikaalikammoinen nykyään, että en halua pestä ammetta, jossa kylven säännöllisesti, aineella, joka sisältää myrkyllisiä tai syövyttäviä aineita. Vaikka sen kuinka huuhtelisi jälkeenpäin. Käytän tällä hetkellä pesuainetta, joka sisältää luonnollisia aineita ja vaikuttavat aineet ovat rasvoja! Aine ei luonnollisesti ole kovin tehokasta, niin että voisi vain suihkaista ja huuhdella, vaan pitää kääriä hihat ja sormet verillä kuurata sienellä, että tulee puhdasta. Worth it, still.

 Suihkussa tehokäytössä.

 Ja pesun jälkeen tehokäytössä.

Nyt iltapalaksi vattuja ja karviaisia ja NCIS:n Jethro Gibbsiä.

Ei kommentteja: