torstai 30. elokuuta 2012

Do or do not, there is no try

Siivoskelin tossa aamuteetä keittäessäni samalla keittiön kuiva-ainekaappia, joka on mennyt ihan sekaisin. Siellä on at the moment elikkäs tällä hetkellä 20 erilaista teetä! Mä en kestä tätä omaa hamstraamistani enää, hirvee hoarderi olen. Tänä kesänä pelkästään oon ostanu tarjouksesta tai muuten halvalla 7 pakettia teetä ja sillon ku halvalla saa, on tietenki pakko ostaa! (yhden Teekannen ostin juhannuksen tekosyyllä mökkiteeks, 2 Teekannea ostin Puolasta, 2 Clipperiä ostin Tampereen kesälomareissulla ja 2 ihan Citymarketista, ku Pirkan reilun kaupan earl grey irtoteetä sai 3 pakettia EUROLLA. Yhden paketin sai isoveli ja mä sain 2, reilu 50/50 tasajako. Mut hei, ne makso 66,6 senttiä yhteensä!!!).

Samalla silmiin osu vuodenvaihteessa Ylläkseltä ostetut 2 teepakettia ja siitäpäs sainkin oivan aasinsillan ajatuksissani uuden vuoden lupauslistaan, jollaiset matkaseuran kanssa laadittiin. Nyt olis syytä alkaa sykähdellä, jos aikoo pitää lupauksensa tänä vuonna, 4 kuukautta aikaa :)

Yks mun lupauksista oli, että vien itseni ulkomaille ainakin kerran tänä vuonna. Mikä tahansa ulkomaa ei riitä, vaan sellainen ulkomaa, jossa en ole aikaisemmin käynyt. Tää lupaus toteutui kesäkuussa, kun pääsin vajaaksi viikoksi Puolaan :)

Toinen lupaus liittyi siihen, että pitäisi olla enemmän yhteyksissä ystävien ja sukulaisten kanssa. Tämänkin lupauksen toteutumiseen olen jo tässä vaiheessa vuotta melko tyytyväinen, olen nimittäin tänä vuonna läheisimpien ystävien säännöllisen epäsäännöllisen tapaamisen lisäksi saanut kylään kummityttöni perheineen ja ollut edes tekstareilla yhteydessä vauvaa odottavaan lapsuuden parhaaseen ystävään. Kaikkia serkkuja en ole harmikseni oikein nähnyt, mutta yhden serkun kanssa on tullut pidettyä sentään vähän enemmän yhteyttä.

Vielä yksi lupaus, josta olen nauttinut suunnattomasti, oli itseni elokuviin vienti kerran kuussa. Se onkin toteutunut melkoisen hienosti.
Tammikuu: Vares osa x
Helmikuu: Puss in Boots (tämän kanssa joustan vähän säännöistä... oli tammikuu kun menin teatterisaliin, mutta oli helmikuu, kun astuin ulos elokuvateatterista)
Maaliskuu: Vares osa y
Huhtikuu: Nälkäpelit, Cabin in the Woods
Toukokuu: Avengers, Avengers, Dark Shadows
Kesäkuu: Prometheus
Heinäkuu: Snow white and the Huntsman, Dark Knight rises
Elokuu: The Expendables II ja kuinka ollakaan, The Expendables II

 En enää tiedä oliko tällä kirjoituksella tarkoitus olla jokin punainen lanka, mutta olkoon se tällä hetkellä vaikka tämä: 4 kuukautta aikaa käydä elokuvissa ja juoda paljon teetä. Neljä kuukautta aikaa tehdä kaikki ne jutut joita haluaa ja joista haaveilee. Do or do not, there is no try.

Ei kommentteja: