sunnuntai 26. elokuuta 2012

Intopiukkailua

Siitä, että en ole kirjoittanut tällä viikolla huikeaa roadtrip-matkarapsaa voi päätellä, etten mä keskiviikkona minnekään reissuun lähtenyt. Oli aamusta alkaen tummanharmaata, tuulista ja koleaa. Ei siis ihan mikään "lähdenpä biitsille viettämään kesäpäivää"-keli. Päivällä jo satoi ja jopa ukkosti siihen tahtiin, että hautasin kaikki haaveet ja toiveet ja pysyin kotosalla. Illalla hain kaatosateessa äidin risteilyltään ja sain laivatuliaiseksi Dumlea ja L'Occitanen ruusuvartalovoiteen :D (Kiva, mulla ei olekaan enää kuin 8 body lotionia.)

Muutenkin tää viikko on ollut melko hiljainen. Vasta lauantaina oli ohjelmaa, kun ensin kävin neljän ystävän kanssa lounaalla ja sen jälkeen kävin hoitamassa juoksulenkillä kaatuneen ja polvensa teloneen veljen puolesta kauppa- ja apteekkihommia. Kotisairaanhoitajaakin pääsin leikkimään :)

Tänään ilmaantui yllätysohjelmaa, kun eilen illalla avaimet kotiin unohtanut ystävä soitteli, että en mittään vara-avaimia lähtis viemään, että pääsis kotiin krapuloimaan. Lähdin tietty siis matkaan ja sain viettää kivan iltapäivän kaverin kämpillä lounaan ja höpöttelyn merkeissä, siellä oli myös yhteinen ystävämme paikalla.

No, sitten päivän pääasiaan: Kaveri etsi toukokuussa valmistujaiseleganssiaan varten kirkkaanpunaista huulipunaa/-kiiltoa ja osti lopulta 4 huulituotetta, jotka kaikki olivat väärän sävyisiä. Saatiin toisen kaverin kanssa lounaan jälkeen testailla, olisiko ne punat meille sopivia ja mä sainkin yhden kirkkaanpunaisen kiillon kokoelmaani :) Toisella kaverilla taas oli ylimääräisiä kangaskasseja, jotka myös vaihtoivat omistajaa. Intoiltiin niin näistä vaihtokauppahommista, että tajuttiin, että voitaisiin pitää ihan oikea vaihtokauppatapahtuma kavereiden kesken. Mä lupasin pitää sen täällä mun luona ensi sunnuntaina. Tarkoitus on siis ottaa mukaan omia hutiostoksia, tuplakappaleita tai muuten ylimääräisiä tavaroita ja katsoa, josko oma romu olisi toiselle aarre.

Tämä idea sai mut niin pauloihinsa, että kotiin tultuani aloin heti kantaa tavaraa olkkarin pöydälle. Ajatus siitä, että jo ensi viikolla useat mun tavarat saattaa olla uusissa kodeissa, on ihan mahtava! Ajattelin ennen ensi viikonloppua ryhdistäytyä ja käydä vielä huolellisemmin kaappeja läpi. Voisin ihan reteästi heittää silkkaa roskaa (semmoista tavaraa mitä kukaan ei varmasti halua) pois ja kasata vielä lisää noita mahdollisia vaihtokauppatavaroita olkkariin. Tietty voisi kirppisprojektiakin taas käynnistellä, mutta ensihätään tämä vaihtokauppailu on nopea ja vaivaton tapa edesauttaa tätä mun ikuisuusprojektia. Olen nyt niin inspiroitunut, etten oikeastaan malta kirjoitella tähän hätään enempää :) Jee, tavaranvähennysprojekti on kiva projekti!

Ei kommentteja: