tiistai 21. elokuuta 2012

Hatutti, ei hatuta enää

Arki!

Viime viikolla siivoskelin kämppää hanakasti, kramppailin vähän siinä välissä ja loppuviikosta blogissa oli hiljaista, sillä olin kiireinen: lauantaina oli suurta juhlahumua ilmassa, kun muutamia entisiä opiskelukavereita ja muuta sekalaista sakkia saapui luokseni bilettämään teemalla "Hassu Hattu". En aio julkaista tapahtuneesta kuvia, sillä en ole kysynyt keneltäkään lupaa kuvien julkaisuun täällä blogissa. Tässä kuitenkin juhlien jälkipyykin tärkein osuus:
Meillä oli varmaan kivaa! Tarjosin halukkaille Köllikkä-shotteja ja kaikki 25 kertakäyttösnapsilasia tuli käytettyä :)

Olin hyvin siivosti, ja baarikierrokseltakin palasin kotiin jo klo 2:n yöbussilla. Ilmeisesti hieno silinterihattuni kuitenkin kiristi sen verran, että 8h sitä päässäni pidettyäni oli jo melkoinen päänsärky. Kotiin päästyäni oli jo niin paha olla, etten pystynyt edes menemään sänkyyn pitkäkseni, kun tuntui, että silmät räjähtää. Nousin, odotin että särkylääke vaikuttaa ja sitten unille.

Yöllä kun oli jo päänsäryt kärsitty, oli seuraava sunnuntaipäivä ihan mainio ja hyvävointinen. Siivosin bileiden jäljet, eli tavarat paikoilleen ja keräilin nurkista 2 muovikassillista palautuspulloja ja -tölkkejä, yhden kassillisen roskia ja kaksi tiskialtaallista tiskiä, kertakäyttöastioista huolimatta :D Selvisin hyvin pienellä siivoamisella ja otinkin rennosti: kävin kylvyssä, katselin telkkarista hömppää ja illalla kävin kaveripariskunnan kanssa Rock'n'Wingsissä ja leffassa katsomassa The Expendables II:n. Oli mainio ja nautin elokuvasta suunnattomasti! Se oli just mitä odotinkin, ja suunnitelmissa on, että vien itseni vielä uudestaankin katsomaan sen, johonkin iltapäivän halpisnäytökseen :D

Eilen maanantaina oli vielä hiukan tekemistä bileiden jäljiltä, siivoskelua ja tiskailua ja iltapäivällä kaveri vielä poikkesi puhaltelemaan viikonlopun jäljiltä, juomaan terveellistä hedelmäsmoothieta ja miettimään että a) missähän sen hassu hattu on? ja b) miksi näin vanhemmiten krapulat kestää 2 päivää?

Tänään onkin sitten jo ihan perusarki. Olen tänään lähettänyt yhteensä viisi enemmän tai vähemmän hienosti tehtyä työhakemusta ja kokkaillut ihan oikeaa lämmintä ruokaa. Hiukan illemmalla tulee äiti, jonka kuskaan siskolleen ja siskokset lähtevät illalla Itämerelle risteilemään. Mä saan pitää auton joko a) pihalla parkissa tai b) kruisailla sen kanssa sieluni kyllyydestä huomiseen iltaan asti. Vielä on vähän fiftysixty-fiilikset sen suhteen mitä teen, mutta kieltämättä sana "Yyteri" on jostain syystä pyörinyt koko päivän takaraivossani. Eiköhän sekin tänne blogin puolelle päädy, jos jonkin huikaisevan roadtripin huomiselle kehittelen...

Ei kommentteja: