torstai 1. toukokuuta 2014

Yksi tavara päivässä, huhtikuu

On taas se aika kuukaudesta!
Nimittäin yhteenveto niistä tavaroista, jotka olen poistanut valikoimasta, tulee tässä. ;)

  • Kuun alussa äiti vei mukanaan kukkakankaan ja keltaisen kuviokankaan omiin ompeluksiinsa.
  • Vaihtoringin kautta vaihdoin Ikean lampun Batteryyn, wc-pytyn kannen tiskiaineeseen ja harjaan, 4 rullaa tapettia huuhteluaineeseen, peilin kokikseen, plafondin tonnikalaan, kattolampun johdon liemikuutioihin, pussilakanasetin kokikseen, pussilakanan herkkusieniin, lakanan pestoon ja oliiveihin ja toisen lakanan tonnikalaan, Ikean kirahvitaulun kokikseen, pussilakanan ja 2 tyynyliinaa wc-paperiin ja kahvinkeittimen, erillisen teepannun ja paketin suodatinpusseja kokikseen. Aivan huikeeta! :)
  • Facebookin kirppiksillä myin retroverhot ja 3 rullaa kuvioteippejä.
  • Loppukuusta ompeluun hurahtanut äiti vei ompelukoneen ja vielä kaksi kangasta lisää, Nanson Paulakukkaa ja oranssia ruusukangasta.
  • Kevään ollessa jo pitkällä koin, että voin heittää roskiin pohjistaan puhkikuluneet talvikengät ja koska viime viikonloppuna löysin Tallinnasta uudet tossut, feikki-Converset, voin heittää roskiin myös edelliset Converse-tossut, joiden pohjat olivat myös kuluneet puhki. :D
Laskujeni mukaan 31 tavaraa lähti! Toki kaksien kenkien tilalle tuli yhdet, keittimen tilalle uusi keitin, jne.

Kosmetiikkaa kului myös perinteiseen malliin kohtuullinen läjä, mutta onneksi kompensoin tilannetta Hulluilla päivillä, Tallinnassa ja ystävän kanssa tehdyllä kimppatilauksella Saksaan. :D

Tästä kirjanpidosta on tullut hauska tapa. Ei tehnyt tässäkään kuussa yhtään tiukkaa poistaa tavara päivässä.

Mitäs tykkäätte mun Vaihtorinki-menestyksestä? :)

2 kommenttia:

hanska kirjoitti...

Käypäs osallistumassa nyt siihen kissanhiekka-arvontaan! Aivan uskomaton yleisömenestys meinaan, kohtuu hyvät saumat voittaa.

Jo kirjoitti...

Roger that, ma'am!