perjantai 23. toukokuuta 2014

Queen for a Day

 Oli synttärit. Sain kosmetiikkalahjoja.
Yllä: J-cakes aloitti lahjonnan jo pari päivää ennakkoon, kun synttäreiden aikaan oltiin eri paikkakunnilla. J-cakesin kanssa me aina juodaan teetä tai kirsikkakolaa ja puhutaan kosmetiikasta ja meikeistä. Sain lahjaksi vanilja&karamelliteetä, kirsikkakolaa, hyvää Hello Kitty-vadelmalimua, kokishuulirasvaa ja kaksi Victoria's Secretin vartalotuoksua. Ihania!
 Helsingissä nykyisin majaileva opiskelukaveri toi Helsingin tuliaisiksi Lushia. Sain Rockstar-saippuaa ja Space girl-kylpypallon. En ole raaskinut viedä noita olkkarin hyllyltä kaappiin, kun tuoksuvat niin huumaavalta ja tulen joka kerta iloiseksi, kun tuoksu leijailee nenään. Huippuja!
 Eivät ole varsinaisesti lahja, paitsi ehkä multa mulle? Nämä ostin itse, kun sain synttärinä alennusta! philosophy on rantautunut tänä keväänä Suomeen Sokoksille ja kosmeblogeissa on vilahdellut näitä tuotteita siihen tahtiin, että pakkomielle oli ehtinyt syntyä. Kävin hakemassa alennuksella philosophyn vanilla birthday cake -suihku/kylpyaineen, jonka vaniljainen tuoksu on käsittämättömän ihana. Poistopöydästä bongasin I love... -sarjan mango&papaijavartalovoiteen -20% ja nappasin myös mukaan. Sweet!
 Elämää ennen ja jälkeen Victoria's Secretin kosmetiikkatuotteiden? Etenkin Ostolakossa-kosmeblogi on saanut aikaan pakkomielteen näihin, sillä näitä on vilahdellut jo pitkään kuvissa siellä ja tein mentaalisen merkinnän itselleni, että joskus kun näitä bongaan niin ostettavahan niitä on! Nämä 5 Victoria's Secretiäni mulle ilmestyi kolmessa viikossa. Ensimmäinen, Coconut Passion -voide, lähti matkaan huhtikuun lopun Tallinnan reissulta (josta muuten en koskaan tainnut kirjoittaa matkarapsaa?). Voide tuoksuu ihanasti kookokselta ja vaniljalta. Pari päivää ennen synttäreitäni J-kakun paketista sitten tosiaan ilmestyivät Love Spell- ja Berry Kiss-vartalotuoksut. Molemmissa on aivan ihana kukkaishedelmäinen tuoksu, kuitenkin niin, että toinen on raikkaampi ja toinen raskaampi: voi fiiliksen mukaan vaihdella. Olen molempia jo suihkutellut iholle ja pysyvyys sekä tuoksun intensiteetti ovat mielestäni juuri sopivia. Suurelta Synttäriristeilyltä nappasin sitten mukaani vielä kaksi vartalovoidetta, kun tax freessa bongasin VS-telineen. Kiitos vaan tädille synttärisetelistä, tytsy sai lisää Victoria's Secretiä. Love Spell ja Amber Romance tuoksuivat valikoimasta kivoimmilta, joten otin ne. Tässä yhtenä iltana rasvasin kuivat koppurakädet Amber Romancella ja kokemus oli varsin positiivinen. Voide pehmensi, mutta imeytyi hyvin (ei jäänyt mitään inhottavia klähmätassuja). Vielä aamullakin kädet tuoksui ihanalta. Fab!
 Ja sitten vielä lopuksi paketti, joka löi ällikällä ja vieläkin saa aikaan hillittömiä hihityskohtauksia. Luulin, että tämä pahvilaatikollinen kosmetiikkatuotteita on opiskelukavereideni yhteinen lahja kosmehömppä-Jo:lle, mutta kävikin ilmi, että yksi murunen oli koonnut tämän kasaan ihan yksikseen. Jos satut lukemaan tämän, niin vielä kerran: Kiitos! :D
 Tukkatuotteita. Herbal Essences-merkin Hello Hydrationia kinuan aina kaikilta, jotka käyvät Briteissä. Tämäkin oli siis toivomus Lontoon-kävijältä ja päätyi boksiin muiden juttujen kanssa. Shampoon lisäksi kolme hoitsikkaa. Kirsikkainen versio tuoksuu taivaalta. OMG!
 Kaikkia hauskoja naamio- ja lappujuttuja, joita rakastan käyttää. Huokoslappuja, silmänympäryslappuja, kosteuttavat hanskat ja sukat, neljä kangasnaamiota. Hih!
 Meikkiosastoa: kaksi glitteristä ja musta silmänrajaus, luomivärinpohjustusvoide (tarpeellinen rasvaluomilla ettei luomivärit karkaa luomivakoon) ja kolme koristelukynsilakkaa (kokeilin jo kuparia oranssien geelilakkausten päälle, täytyy alkaa harjoitella kynsitaiteilua!).
 Ihonhoitotiiviste, jonka ohjeissa kehotetaan käyttämään kuurina aamuin illoin kuukauden ajan. Sold, koska mähän tykkään projekteista! Katsotaan, huomaanko jonkun eron ihossa! :D Afrikkalainen mustasaippua on mielenkiintoinen tuttavuus, josta olen aiemmin vain lukenut. Ihanaa päästä kokeilemaan, mä jotenkin uskon täysillä tähän ja olen varma, että iho paranee, kun käyttää tätä. Kaakaovoisticki on kosmeblogeista tuttu ja olen siitäkin aika innoissani. Jotenkin näen, että kesästä tulee huippuhyvä, kun mulla on tuo keltainen sticki kaikkialla laukussa mukana. Aurinko poltti? Ei haittaa, ota tosta ensiavuksi vähän kaakaovoita. Silmämeikinpoistoaine, aina tarpeen! Huippua!
Lopuksi vielä vihreää teetä sekä mustaherukkainen kylpypallo. Oivalliset yhdessä tai erikseen. :D

Moi, mä olen Jo, mä täytin 30, sain ihania lahjoja, joista suurin osa oli ihanaa kosmetiikkaa ja mä olen ihan lapsellisen onnellinen ja haltioissani mun uusista purnukoistani. Kiitos! <3

Ei kommentteja: