lauantai 31. toukokuuta 2014

Kemikaalisiskon huhtikuu & toukokuu

Niin hurja määrä on tullut uutta kosmetiikkaa [ihanaa!] huusholliin, että tänään vuorossa pari kuvaa niistä, jotka ovat päässeet poistumaan valikoimasta.
 Huhtikuussa käytin pois
 * täysikokoisen Yves Rocherin limedeodorantin, Elvitalin tuuheuttavan hiusseerumin, Simplen silmämeikinpoistolaput ja Yves Rocherin syväpuhdistavan naamion.

* matkakokoisen Clarinsin silmänympärysgeelin, Ma Provencen shampoopalan, Tigerin vartalokuorinnan, Yves Rocherin vadelma- ja retropicalsuihkugeelin ja Pierrotin hammastahnan.

* näytekokoisen Dermosilin suihkuöljyn.

Clarinsin silmänympärysgeeli ja Yves Rocherin syväpuhdistava naamio ovat makuuni tosi hyviä, kaikki muu vähän "no jaa"-kamaa. Seikkailut jatkuvat!
 Toukokuussa synttärilahjoista piti kokeilla heti kosteuttavat sukat, huokoslappu, silmänalusmaski ja yrttinen kangasnaamio.

Miellyttäviä kaikki ja saa aina semmoista kivaa omaa nollausaikaa 20-30 minuuttia illalla, kun keskittyy vaan pitämään jotain lappua/naamiota/sukkaa iholla.
 Jotain vanhojakin purnukoita sain pois:
I love... mango&papaya -kylpyvaahto loppui viimein, samoin matkakoot John Friedan full repair-shampoosta&hoitoaineesta, perus-Fructisista (hoitoaine) ja Yves Rocherin kosteusvoiteesta.

Nämä oli kaikki vähän "no jaa".
 Toukokuun helleaallon aikaan sanoin jo hyvästit kylpemiskaudelle, vaan kun lämpötilat yhtäkkiä putosi liki kolmestakymmenestä alle kymmeneen, oli taas laskettava lämmin kylpy ja käytin synttärilahjaksi saamani kylpypommin pois.
 Ihana marjainen tuoksu oli siinä, sekä pinkki väri; vaan en havainnut hitustakaan black curranttia elikkäs mustaherukkaa.
Tehokäytin myös Dermosilin näytteitä kasan. Viisi erilaista ihovoidetta, kolme suihkugeeliä, silmänympärysvoiteen, kasvonaamion ja tulipa aurinkoa palvoessa käytettyä näyte aurinkosuojavoiteestakin.

Näistä ei mikään ollut niin uskomatonta, että tekisi mieli tilata täysikokoinen tuote omaksi.

Kesäkuun kosmetiikkateema voisikin sitten vaikka keskittyä isojen täysikokoisten purkkien ja pullojen poistamiseen. Niitä kun ei ole liiemmin viime aikoina poistunut, mutta tullut senkin edestä sisään. :P

Ei kommentteja: