sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Yksi tavara päivässä: toukokuu

Vauhti hidastuu, aijai! Tais jäädä pari tavaraa uupumaan poistotavoitteesta toukokuussa. Pitänee keksiä jotain roskiin heitettävää äkkiä. ;)

Poistuivat:
  • Vaihtoringin kautta vain 1 olkalaukku (toukokuussa oli niin kiirettä töiden, vapun, synttärivalmistelujen, äitienpäivän, synttäriviikonlopun ja Kirppisrallin kanssa, että olin reilu ja noudatin Vaihtoringin ohjetta "Jos olet liian kiireinen, jätä reiluuden nimissä Vaihtorinki hetkeksi taka-alalle".)
  • Kirppisrallissa 20 omaa tavaraa: TPS fanilippu, 4 dvd:tä, kylpyankkasetti, 9 kirjaa, verhot, säilytyspurkki, pyyhesetti, muovilautasia, partyhattuja. Lisäksi kävin kauppaa äidin ja veljen lahjoittamilla tavaroilla.
  • äiti sai taas osansa tavaroista, kun lahjoitin 3 keittiöpyyhettä, verhot, pitsiliinan ja kylpypyyhkeen kirppiskuormasta hänelle. Yhteensä siis 6 tavaraa.
Tällä laskukaavalla saan tulokseksi 27/31 poistoa. Hirveä romahdus :D Mitähän mä keksisin vielä, jotain sukkia pitää kai kaivaa 4 paria kopasta roskikseen!

Vähän on epäilys, että jotain saattoi unohtua raportista: oon yleensä tavaroiden poistuttua kirjannut heti postausluonnokseen ne, mutta nyt toimin vain muistin varassa. Joko se seniiliys nyt alkaa vallata alaa? :D

kuvituskuvana läksiäislahja töistä 10/2011(?). assarikissa tutkii.

Ei kommentteja: