sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kuulumisia

Heippa taas parin viikon tauon jälkeen!
Komppailen ystävääni T.:tä, joka tässä kirjoitteli blogiinsa, ettei ole kiireiden vuoksi paljon ehtinyt päivitellä kuulumisia. Sama vika Rahikaisella - vaikka pidän itseäni kohtuullisen kiireettömänä ja leppoisan meiningin ässänä, niin jonnekin on kaksi viikkoa taas kadonnut elämästä!

Olen näköjään edellisen kerran kirjoitellut tavaranvähennysasioita kesäkuun ekana ja voi pojat, sen jälkeen onkin ollut jännittävää!
Näihin pariin viikkoon on mahtunut töitä (kivaakivaaki-vaa että niitäkin on joskus ihan riittämiin ja on oikeasti sellainen tunne, että tekee jotain hyödyllistä elämässään!), tärkeiden asioiden hoitamista sekä mukavasti sosiaalista elämää.

Viime viikonloppuna paras ystäväni lapsuus- ja nuoruusvuosilta kävi ekaa kertaa kylässä nykyisessä asunnossani ja meillä oli hirmuisen kiva päivä! Mun luona hetkosen oleskeltuamme lähdettiin parille kirppikselle ja sen jälkeen keskustaan syömään, jätskille ja jokilaivalle. Illalla vielä käytiin mun naapuripuistossa istuksimassa ja nauttimassa auringonlaskun säteistä. :) Tuommoisia rentoja mutta vaiherikkaita päiviä hyvässä seurassa saisi olla useamminkin! Kirppiksiltä ei ihme kyllä tarttunut mukaan mitään - tosin bongasin ystävälleni maitokannun, jota en lauantaina ostanut ja jonka sitten kävin sunnuntaina hakemassa parempaan kotiin ystävälleni "tilauksesta".
Tällä viikolla on ollut tosi paljon actionia. Tiistaina vietettiin oikein superperinteistä teehetkeä J-cakesin kanssa ja rantattiin ties mistä naisten oikeuksista ja stalkkereista - juttua olisi piisannut varmaan yömyöhälle, mutta jossain kohtaa oli pakko lopettaa. :D

Keskiviikkona vein itseni shoppailemaan synttärilahjakorteilla ja ostin mm. pienen 10ml pullon kesähajuvettä The Body Shopista. Fijian Water Lotus on ihana tuoksu ja mieleen tulee tropiikki. Pieni 10ml pullo on siitä kiva, että yhden kesän tuoksua käytettyään pullo onkin luultavasti tyhjä ja tuoksu assosioituu vain tämän kesän kivoihin juttuihin, "kesä 2014 oli Fidjin vesilootuksen kesä". Hauskaa oli myös, että maksoin normaalisti 7,50e maksavasta pikkupullosta nyt vain 2,50e, sillä minulla oli kertynyt Body Shopiin 5 euron kantisseteli, jonka käytin alennuksena tähän ostokseen!

Torstaina iltapäivällä luokseni saapui ystäväni Anna, jonka kanssa popsittiin illalla tämän kesän ensimmäinen kuskus-kesäsalaatti ja perjantaina kierrettiin taas kunnon maratonkierros kirppareita. 11 kirpputoria ehtii aivan todella mainiosti kiertää läpi 9.30-16.30 välillä!

Ostoksiakin tein:
 Keinuheppa-peltipurkki huutaa sisäänsä askartelusälää. Bongaa kuvasta allekirjoittanut.
 Iskä tilasi englanninkielistä kirjallisuutta, "asiaa, ei satuja". Saamansa pitää: ihmisten vaikutuksista maapalloon, Yhdysvaltain politiikkaa, taloutta&markkinointia...
 Kankaissa oli näemmä tähtiteema. Saattanen napata palaset itselle ja luovuttaa loput äidille ompelusprojekteihin.
 Oli niin ystävän näköinen purkki ja hällä on jotain Pentikiä ennestään, että taidan viedä tuliaiseksi ystävälle. Sisään jotain namia Punnitse&Säästästä.
Ja lopuksi mun uusi muru!. Vanha hobo-laukku (2e kirppiksellä) on niin kulahtanut, että päätin, että on aika vaihtaa laukkua. Vaikka rakastaakin hobo-laukkuja ja on niiden vankkumaton käyttäjä, ei silti tarvitse näyttää hobolta. Niinpä vanha violetti laukku, jonka keinonahkapinta on kulunut paikoitellen pahastikin, pääsee nyt eläkkeelle ja tilalleen pääsee tämä Kontista vitosella hankkimani pronssinvärinen kaunokainen. Jee!

Perjantain kirppistelyn jälkeen ja Annan jatkettua matkaa sain illalla vielä viikonloppuvieraakseni vanhan ystäväni Alexin. Viikonloppu hujahti ohi todella vikkelään ja meillä oli oikein kivaa vaan höpistä, katsoa leffoja ja herkutella. Sain Lontoon tuliaisiksi pari pulloa aina hinkumaani Herbal Essencesin Hello hydration-hoitoainetta ja itse luovutin Transformers-fanille kaksi pääsiäisenä ostamaani Bumblebee-pääsiäismunaa, joista vastaanottaja vaikutti ilahtuvan. Kuinka hyvän mielen saa siitäkin, että osaa antaa toiselle hölmön mutta kivan pienen lahjan! Tänään iltapäivällä saatoin vieraani taas junaan ja nyt olenkin taas yksin kotona. Vähän olen jo aloitellut paikkojen siistimistä, mutta mm. tiskit odottelevat vielä keittiössä.

Huomenna lähdenkin sitten vuorostani itse pieneen reissuun, kun lähden lapsuudenkotiin kesävisiitille ilman sen kummempaa agendaa. Päivystän töitä sielläkäsin ja vietän laatuaikaa äidin, isän ja kissan kanssa. Juhannukseksi palaan kaupunkiin: ehkä täällä on joku kaverikin juhannuksena ja keksitään jotain hauskaa juhannushengailua, tai ellei, niin juhannus omassa kotona kivapuuhaillen ei ole pöllömpi vaihtoehto sekään!

Mitä sulle kuuluu? Kommentoitavaa? Terveisiä? Mitäs juhannuksena?

1 kommentti:

annakristiina kirjoitti...

Kiitos, hyvää kuuluu! Ensinnäkin meinasin tuolilta pudota kun blogissas näkyi tuttu kannu heti tuolla mun "lukulistas"!
Mun loman eka kotipuuhailupäivä oli käytännössä tänään. Oikein jees. Pesin koneellisen pyykkiä, sitten multa haettiin pussillinen kankaita, järjestellyt oon paljon ja laittanu puodille pari uutta, päivitettyä kansiota. Joku arvontaki houkuttelis vaan mitähän sit arpois. Facekirppareille oon kuvannu läjäpäin tavaraa ja laittanu myös lähtövalmiiksi 20 yksikköä Konttiin, jonne käyn pudottamas jutut huomenna. Huome illalla tulee työkamu kylään ja se on sellanen sisustaja, että koitan EDES saada tän siistiks niin että kehtaa oven avata. :D