keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Kemikaalisiskon maaliskuu

Nää ei ikinä lopu. Ei ikinä. [koska ostan jatkuvasti uusia. ostan tässäkin kuussa. ostan ensi kuussakin.]
 * Freemanin päärynäputsari oli kiva. Puhdisti kasvot ja tuoksui Smurffi-limsalta.
* No7 puhdistuspyyhkeet vei lopulta sydämen. Roskaa tulee hirveästi, mutta näillä vaan on maailman kätevintä pyyhkiä puolessa minuutissa meikit pois. Töistä sain joskus 2 pakettia, nyt on molemmat käytetty.
 * Palmoliven Morning Tonic suihkugeelissä tuoksui raikas sitruunaruoho. Ihan pirtsakka suihkukaveri, mut ei mikään ihmeellinen, et tarvis ostaa toiste. Tämänkin sain töistä joskus.
* I love... chocolate & orange oli ihana Fazerina-suklaalta tuoksuva kylpyvaahtojuttu. Mielelläni käytin.
*Kuvasta puuttuu The Body Shopin hennosti kuoriva karpalosaippua, jossa ei ollut käärepaperia eikä itse tuotteestakaan jäänyt mitään. Ihan kiva suihkukaveri, kun tuoksui kivasti ja kuori samalla kun pesi. Kivakivakiva.
 * Yves Rocherin kiiltoshampoo pesi hiukset oikein puhtaiksi. Ei mulla muuta.
* Dermosilin suihkehoitoainetta loppui jo toinen pullo. Paras takkujenselvittäjä. Paras.
* Lushin iäisyyden vanha kiinteä shampoopala oli aika käyttää pois. Kirkkaanturkoosi pala oli ehkä sitrustuoksuinen, merihenkinen? En enää oikein muista, mitä olen kauan sitten ostanut! Mutta hyvin pesi tukan tämäkin. Oli vuosien saatossa menettänyt hieman koossapysyvyyttään, joten jäljellä ollut noin puolikas pala kului noin kymmenessä hiustenpesussa. Aiemmin olen pessyt hiukset tällä max. 20 kertaa. Ei siitä siis ihan riittänyt luvattuun sataan pesuun.
 * Greenlandin papaijakuorinta oli hyvä! Riittävän isot rakeet ihon mekaaniseen kuorintaan ja hyvä tuoksu.
* Yves Rocherin syväpuhdistava naamio jälleen kerran. Loistava! Yksi on vielä jäljellä.
* Biothermin SOS-kosteuttavan naamion näytetuubin jämistä olisi riittänyt vielä kahteen kertaan, mutta tursotin kerralla kaiken kasvoille. Ainakin tuli tehokosteutusta...
* Olayn seeruminäytteistä viimeinen. Väkisin käytin viimeisellä kerralla reilusti kasvoille, kaulaan, niskaan, rintaan, käsille... En tykännyt.
* Dermosil lähetti näytteen astianpesuaineesta ja glyseriinikäsivoiteesta. Ensin tiskasin (oli kyllä ihan surkea astianpesuaine) ja sitten voitelin kädet (voide oli parempi).

Hurjan monta täysikokoista tuotetta mulla taas loppui! :O Mut ei yhtään vartalon kosteusvoidetta. Oon ollut laiska rasvaaja (ja vaihdellut pulloja, kun niitähän varastoissa on, niin mikään ei päässyt kulumaan loppuun).

Onneksi on monta juttua edelleen ja jo loppumaisillaan, niin saan kerätä tässäkin kuussa kopan täyteen poistoja. ;)

Ei kommentteja: