lauantai 12. huhtikuuta 2014

Hullut Päivät "haul"

Rohkelikkona uskaltauduin tänään Stockmannin Hulluille päiville, vaikka tiesin jokusen muunkin ihmisen olevan liikkeellä yhtä aikaa.

Onneksi oli aika selvä strategia koitoksesta selviämiseen: runsaasti aikaa, ruokaa massuun ennen liikkeelle lähtöä ja selvä lista siitä, mitä aion ostaa.

Koska olen muutenkin vähentämässä tavaroita asunnostani, oli selvää, että mihinkään kodin tavaroiden osastolle en edes astu.

Lisäksi inhoan vaatteiden ostamista. Se ei vaan millään tavalla ole mun lempparipuuhaa. Oli siis selvää sekin, että Hullareiden aikaan en tosiaankaan aio mennä menettämään hermojani normaalioloissakin piinallisen touhun pariin.

Keltaisesta kuvastosta tutustuin ennakkoon vain kosmetiikka- ja ruokaosaston tarjouksiin. Näistä sitten muodostin oman himotuslistanikin.

Kosmetiikkaosastolta oli lupa ostaa nämä kaksi:
John Friedan Brilliant Brunette on mun tukan tykkäämä huippuhoitsikka, jota ostin nyt siis tuon ison 500ml pönikän. Hurmaava tuoksu ja hyvä selvityskyky. Hullareilla 16,50e.
Lisäksi Burt's Bees essentials kit, joka sisältää tavallisen kokoisen huulivoiteen sekä minikoot käsi-, jalka- ja vartalovoiteesta sekä kasvoputsarista. Kiinnostava merkki ja olen tosi iloinen, että nyt pääsee kokeilemaan pienet koot eri tuotteista. 13e.

Sitten kipaisin vielä ruokaosastolle hankkimaan muovikassillisen ruokaa. Jos mun pitäisi syödä yhtä ruokaa loppuelämäni, se olisi caesar-salaatti. Ostinkin tiskistä mukaan rasian sekä jokirapu- että pekonicaesar-salaattia. Lisäksi legendaarisista Hullujen Päivien euron maustepurkeista otin mukaan yhden, sipulijauheen, ja juustotiskistä vuohenjuusto ja tuhkaraitajuusto. Myös Innocentin smoothiet olivat tarjouksessa ja vielä piti ottaa yksi tarjous-Ed ja paketti tarteletteja herkuksi. Siinähän sitä!

Olin suunnitellut ottavani myös Fazerin Kiss-Kiss-karkkeja peltirasiassa, jo pelkän kauniin peltirasian vuoksi, mutta lopulta nuukuus iski: se olisi maksanut 8,95.

Tämän jälkeen oli hyvä käydä suorittamassa kävelykadulla yhdet vaihtokaupat (Ikean sisustustaulusta sain 1,5l pullon zero cokista) ja kipittää kotiin silittelemään uusia hankintojani.

Musta saattaa vielä näin vanhalla iällä tulla Hullari-intoilija!

Kävikö joku muu Hulluilla päivillä?

Ei kommentteja: