perjantai 31. tammikuuta 2014

Yksi tavara päivässä, osa 2

No niin. Tämän kuun loput poisheitetyt, kun 19. päivä jo listasin vuoden ekat jutut. Tämä on siis päivien 20.-31. kirjanpitoa.

  • Yhtenä päivänä tässä officessa muistiinpanoja kirjoittaessani havaitsin, että kuulakärkikynä oli siinä inhassa vaiheessa, ettei siitä tullut kunnolla enää ja piti suhruttaa, että sai sanoja paperille. Siitä se ajatus sitten lähti ja äsken heitin pois kourallisen (12?) kynää, joista ei enää tullut kunnolla/ollenkaan. Hei hei vanhojen työpaikkojen ja yhteistyötahojen mainoskynät!
  • Sytkäri. Onks tyhmä juttu? Mutta kun sytkäri on tavara ja se ei toimi enää. Heitin pois.
  • Hiusklipsu. Mulla alkaa tulla kriisi, kun kaikki hainhammas-tyyppiset hajoaa yksitellen! Tämä putos sohvalta lattialle ja meni säpäleiksi saranoita myöten. Millä nyt sutaisen äkkiä hiukset ylös?
  • FB:n kangaskirppis on ystävä, 3 kangasta lisää myyty.
  • Keittiön kaapista bongasin poisheitettäväksi kaksi Valion muovipurkkia, en oo niistä mitään maksanut, en oo niitä käyttänyt, toisesta on kansikin hävinny, Valion sponssipurkkeja ei kukaan kirppiksellä osta... roskiin!
  • Ite askarreltu kartonkilipasto oli hyvä idea teoriassa, mutta käytännössä kostean vesihöyryinen kylppäri ei ollut sille oikea sijoituspaikka. Aika pian se lysähti kasaan ja nyt kun mulla on Hemnes makkarissa, raaskin panna ite askarrellun kierrätykseen.
  • Vaatehuoneen alusvaatelaatikoita ei edes tarvinnu sen kummemmin alkaa läpikäydä, senkun poimi tän kuun saldosta puuttuneet kolme viimeistä poistettavaa tavaraa sillä periaatteella, että kolme ekaa kulahtanutta, venähtänyttä tai reikäistä vaatekappaletta ,jotka osuu käteen, menee poistoon. Helppo nakki.
Ja näin olemme saavuttaneet lukeman 12 (jos lasketaan nivaska kyniä yhdeksi poistetuksi).

Ai niin, loppu mulla tässä kuussa kyllä 14 kosmetiikkatuotettakin, plus 4 näytettä.

Josko seuraava kirjaus tavaroista sitten 28.2. :)

1 kommentti:

T. kirjoitti...

Tätä on kiva seurata! Mun tarttis vähentää varmaan tuplat ja näkyiskö se siltikään missään?