maanantai 6. tammikuuta 2014

Kotimaista designia

Tänään ajattelin julkaista pari kuvaa vielä viimeisestä joululahjastani.
Kävin nimittäin perjantai-iltana noutamassa SmartPost-automaatista paketin, joka sisälsi  nettipalvelusta itse valitsemani tuotteet, joita varten sain asiakkaalta lahjakortin jouluksi.

Lahjakortin ideana on siis, että nettisivulla lahjakortin numeron syötettyään voi tietystä valikoimasta itse valita 1, 2 tai 3 mieleistään tuotetta.
Lahjakortillani sai valita 3 tuotetta/settiä.

 Yksi valintani oli metsänvihreä Iittalan Mariskooli, sellainen "täysikokoinen".
 Toinen valintani oli setti Iittalan Kastehelmi-tuikkukuppeja,
kolmen settiin kuului kirkas, hiekanvärinen ja metsänvihreä kuppi.
Kolmas valintani oli Fiskarsin Edge-veitsisetti, johon kuului kokinveitsi ja juuresveitsi.

Suurin osa nettipalvelun tuotteista oli ruokatuotteita, joten valikoin itselleni juuri nämä tuotteet eliminaation kautta. En halunnut ruokapakasteita enkä muutamaa muuta tuotetta (leivontakulhoja, creme brulee-settiä, uunivuokaa), joten lopulta jäljelle jäivät nämä.

Arastelin jonkin verran mm. Mariskoolin tilaamista, sillä netissä tuotteen sävyksi mainittiin vihreä. Pelkäsin, että kyseessä on ruma myrkynvihreä, joka ei ole mieleeni yhtään.
Onneksi kyseessä olikin tumma metsänvihreä, joka osoittautui kauniiksi.

Kotini ei todellakaan ole sisustuslehden sivulta repäistyn näköinen pohjoismainen design-koti, joten tällaisten kauniiden design-lasiesineiden sijoittelu tuottaa minulle hieman ongelmia. Ehkäpä nämä kuitenkin löytävät paikkansa ajan saatossa.

Eniten olen otettu siitä, että asiakkaani koki antamani palvelun sen arvoiseksi,
että halusi jouluna muistaa minua tällaisella lahjalla.

Siitä kiitos! Hyvä mieli++.

-----------------------------------------------------------------------------
Muutenkin tämä pitkä viikonloppu on sujunut mukavissa merkeissä.
Lauantaina leivoin mokkapaloja ja siivoskelin asuntoani aika viimeisen päälle.
Lauantai-iltana luokseni saapui pk-seudulta ystävä vuosien takaa ja vietimme pitkästä aikaa yhdessä laatuaikaa. Katsoimme elokuvat Van Helsing ja Wind Chill. Kahdelta yöllä totesimme, että nyt uni vie voiton.

Sunnuntaina aika meni loikoiluun, töistä ja työnhausta jutteluun (surffattiin jopa yhdessä netissä työpaikkailmoituksia selaten ja palkkatietoja etsien), kuulumisten vaihtoon, syömiseen, juomiseen, kauppareissuun ja tulipa katsottua vielä toiset kaksi elokuvaa, Warm Bodies ja The Wolverine.

Saatoin eilen illalla ystäväni rautatieasemalle ja kotiin tultuani asetuin olohuoneeseen pedatulle vieraspedille katsomaan lauantain tv-tallenteita. Nukahdin illalla yhdeksältä...
Pieni univelka?

Tänään vietetään loppiaista ja suunnitelmani on rehellisesti olla tekemättä mitään.
Olen jatkanut lauantain tv-tallenteiden katselua ja alan kohta pestä kattiloita ja pannuja, jotta voin tehdä tomaattijauhelihakastiketta ja keittää makaronia. Jos viitsin, voin siivota viikonlopun jälkiä, ja ainakin vietän spa-hetken kylppärissä.

Hyvää loppiaista täältä sinne, onko ollut mukava pitkä viikonloppu?

1 kommentti:

T. kirjoitti...

Oijoi, Kastehelmet on mun suosikkeja, erityisesti just tuikkukupit <3 Mulla on niitä nyt kans punaisena, kirkkaana ja maitolasisena. Kauniita ne on värissä kuin värissä. :)