lauantai 1. helmikuuta 2014

Chemical Sisterin tammikuu

Multa loppu hurjan monta pulloa ja purnukkaa tammikuussa, ohhoh! Vielä sitäkin ihmeellisempää on, että äkkiseltään pystyn laskemaan kymmenkunta kosmetiikkajuttua, jotka loppuvat helmikuussa, jos vain vaivaudun käyttämään niitä kerran tai pari!

 • Tresemmen jättimäinen shampoopönikkä on viimein historiaa, halleluja! Sain töistä vissiin syksyllä 2011 ja ei edes ole mun hiuksille ja päänahalle maailman parasta tavaraa, mutta sinnikkäästi käytin loppuun, koska waste not.
 • Nivean Angel star-vartalovoidetta ei taida enää olla myynnissäkään? Mainoksen uhrina joskus ostin, nyt vihdoin käytin pois. Luvattu "ihana vadelman tuoksu" oli pötypuhetta.
 • Viime helmikuun LivBoxissa tullut Love Story vartalovoi odotteli pitkään muiden voiden loppumista, että pääsis jalkavoiteeksi. Olikin sitten lopulta vartalovoiksi niin kevyttä ja helposti imeytyvää, että pääsi käyttöön vartalolle. Kaveri sanoi omasta LivBoxissa tulleesta Love Storystaan, ettei voi käyttää, kun on niin voimakas tuoksu... Mun sen sijaan tuoksui hyvin vienosti kukkasilta. Tykkäsin tästä oikeastaan aika paljon. :)
 • Dermosilin shaving gel oli ihan perus.
 • Paco Rabannen Black XS on ollut talvituoksuni vissiin 2009 syksystä lähtien. Ihana tuoksu, josta tykkään edelleen, mutta siihen liittyy myös paljon muistoja ajasta, joka vetää aika nöyräksi ja pahoittaa mielen... Ehkä ihan hyväkin, että tuoksu on nyt poissa.
 • I love... sarjan Fudge-suihkugeeli oli viimeinen loppuunkulunut ostamastani neljän suihkarin setistä. Käytin nämä ihanuusjärjestyksessä: mansikka oli ihanin, banaani karkkisin, minttu aika viinaisan oloinen, fudge oli lopulta aika pliisu.
 • Loppuun kului myös Lorealin Youth code seerumi ja The Body Shopin tea tree öljy. Bongasin jostain kosmeblogista kirjoituksen siitä, että ihonhoitorutiiniinsa voi itse kehitellä cocktailin, johon miksailee seerumeita, happoja, öljyjä yms. Mä käytinkin aina aamuisin kasvoille sekoitusta, jossa oli kasvoveteen miksattu seerumia ja teepuuöljyä. Kasvoveden mukana aineet imeytyi ihoon kahdessa sekunnissa ja oikeesti huomasinkin, että säännöllisellä hoidolla iho parani. Kaikenlaista!
 • Tämän kuun LivBoxissa tullut hiusseeruminäyte riitti kahteen kertaan. Ei mitään sanottavaa. Paitsi että yrttiseerumi haisi siltä, kuin olisi kaatanut päähänsä shotin Jägermeisteria. Nam! (<- sarkasmi)
 • Tammikuussa ehti kylpeä neljä kertaa kerran viikossa-sääntöni mukaisesti. Lushin Avobath ja Blackberry oli ihanan tuoksuisia ja öljyt tekivät hyvää iholle, Yves Rocherin vaniljakylpyihin pätee itse asiassa samat kommentit.
 • LivBoxin mukana tullut silmänaamiolappu tuntui luksukselta ja silmänympärykset kosteutui ja tasottui hirmu hyvin. Ihan kiva kokeilu!
 • Yves Rocherin Pure system-syväpuhdistava naamio oli mahtava. Jämähti kasvoille niin ettei suuta saanut auki! Jokainen ihohuokonen piirtyi aivan selvästi näkyviin kun tämä aine imi niistä epäpuhtauksia ja kasvopesun jälkeen iho oli kuin vauvan pylly. Puhdas ja pehmoinen, siis!
 • Youth code seerumin loppumisen jälkeen käyttelin aamukoktailissa näytteitä, joita löytyi kolme kappaletta. Pari Dermosililta ja yksi Yves Rocherilta. Ei mitään ihmeellistä sanottavaa yhdestäkään. 
Mitäs hyviä tuotebongauksia muut ovat tehneet? Onko riemu revennyt, kun joku vanha purnukka on vihdoin lähtenyt kylppärin kaapista kohti kirkkaampia keinovaloja? :)

Ei kommentteja: