maanantai 17. helmikuuta 2014

6 asiaa juuri nyt

 1. olipa kerran kirppiskierros (jo helmikuun tokana vkonloppuna) Sinisen Siiven Satujen Annan kanssa. Tiukkaa kirppistelyä lähestulkoon pitkin maakuntaa, la+su ja yhteensä noin 13 paikkaa (ei oikein enää pysy laskuissa). Pokkareita on jo niin paljon, mutta taikasanat Neil Gaiman ja -50%, oli pakko ottaa tämä American Gods omaksi hulppeaan 50 sentin hintaan. Ja pahvissaan kiinni oleva Vallilan tyynynpäällinen oli 3,90 ja sopii hyvin mun väreihin... Annoin periksi.
 2. Kirppiskierroksella bongasin tällaisen kulhon myynnissä ja siinä samassa tajusin, että a) mulla on tämmöinen ja b) en ole nähnyt sitä vuosiin. Kotona piti heti kurkkia keittiön kaappeihin, ja siellähän se oli, harvoin käytettävien astioiden kaapin perimmäisessä nurkassa parin tarjottimen ja muffinssivuoan alla. Nostin esiin, kun on nätti ja kiva, josko tulisi käytettyä. Edellisellä kirppiskierroksellahan bongasin päiväpeiton, josta muistin myös, että "mullahan on tämmöinen, en ole nähnyt vuosiin". Kotona tongittuani löysin sen vaatehuoneen hyllyn perälle tungettuna.
 3. Töitä on ollut heikonlaisesti helmikuussa, niinpä pitäisi kai panostaa kankaiden kirppiskauppaan tekemisen puutteessa. Tossahan noita on, vino pino myytäviä. Lainavaakaa ja rullamittaa tarvitaan kauppahommissa jatkuvasti. Kirjekuoria oli pakko ostaa, kun kaikki mulle postissa tulleet kirjekuoret, joita olen uudelleenkäyttänyt myynneissä, pääsivät loppumaan. Järkyttävän hintaista - 3,95e/15 kirjekuorta. Jestas. Pitää nostaa kankaiden kirppishintoja.
 4. Ruokafiksaatio. Maailman helpoin/halvin/nopein ruoka, jota olen vedellyt hieman varioiden viime viikot. Pääasia, että tulee syötyä jotain kunnollista. Karkkipäivä-kosmeblogista napattu resepti: sipuli (0,15) + jotain lihaa (olen tehnyt naudan suikaleista, sika-nautajauhelihasta ja nyt tämänkertainen satsi hevosta, kun oli tarjouksessa 1,99/400g) + tölkki herkkusieniä (n.1,05) + pakastevihanneksia (oma suosikkini broccolimix 1,09/450g) + tölkki tomaattimurskaa (lähikaupasta saa neljällä eri tavalla maustettua Rainbowta, joten silläkin pystyy varioimaan ruuan makua, 0,91e). Wokkipannussa tulee vartissa valmista. Sipsiaddiktina en ole mitenkään karppaaja, mutta kiva silti, että tässä ruoassa ei ole perunaa/riisiä/pastaa.
 5. Ystävänpäivä. Askarreltiin ystävien kanssa taas yhteistuumin ystiskortteja mun luona jo helmikuun alussa ja katsottiin samalla Sotshin olympialaisten avajaisia. Muutama kortti tipahtikin sitten ajankohtaisesti postiluukusta.
 6. Keittiön seinää ahnaasti ylöspäin kasvanut muratti päätti toisena kevättalvenaan, että on aika kuihtua ja kuivua ja kuolla...
...onneksi mullasta puskee kaksi uutta vaaleanvihreää vartta seinää pitkin kohti kattoa.

Mitäs muille kuuluu?

Ei kommentteja: