perjantai 28. helmikuuta 2014

Yksi tavara päivässä: helmikuu

Lupasin kuukausi sitten postata tänään jälleen listan tavaroista, jotka näiden 28 päivän aikana poistuivat elämästäni. Täytyy yrittää olla sanansa mittainen, joten tässäpä tämä, simppeli listaus:
  • Tädiltäni saamani mallorcalainen koristekynttilä ei palanut ja keräsi pölyä hyllyllä, eikä oikein ollut tyyliäni... -> roskiin
  •  Kaksi pokkarikirjaa, jotka olen kertaalleen lukenut, joita en halunnut enää säilyttää ja joihin iskä on aikoinaan raapustanut muistiinpanoja (eli sanojen suomennoksia tai selityksiä) kuulakärkikynällä niin ettei niitä oikein viitsi myyntiinkään panna -> paperikeräykseen
  •  Kotivinksuja pinkka ja muita saamiani lehtiä yksi nivaska paperikeräykseen sen jälkeen, kun tarjosin niitä vielä eteenpäin kavereille.
  •  Satuin 1.2. voittamaan eräässä tapahtumassa 100 kappaletta samaa cd-levyä ja koska en sellaisella laatikolla tee yhtään mitään, lahjoitin levyt eteenpäin yhden musiikkiyhdistyksen kirpparilla.
  • Kankaita on tässä kuussa muistini mukaan myyty 6 kappaletta kirpparilla. En ole merkannut myyntejä ylös mihinkään ja siksi on vähän hakusessa, että kuinkahan monta olen postiin kiikuttanut. Varmasti ainakin kuusi!
  • Askartelukirppiksellä aktivoiduttuani olen myynyt yhden leimasimen + pääsiäisaskartelusetin + paketin joulutarroja.
  • Alkuviikon talvilomareissulla Tampereella kävelin kahdet sukat puhki ja heitin ne roskiin reissun päällä. Voi kyllä! Everything counts in large amounts.
  •  Laskujeni mukaan listan muista kohdista muodostuu yhteensä 17 tavaraa (lehtinivaska = 1, 100 kpl cd-levyjä = 1), joten seuraavaksi menen vaatehuoneeseen ja nakkaan roskapussiin 11 risaa tai kulahtanutta vaatekappaletta, joita ei enää voi myydä kirppiksellä tai lahjoittaa eteenpäin. Ei pitäisi olla taaskaan vaikea tehtävä, koska säilytän vaatehuoneessa esim. noin viittä paria housuja, joiden haarat ovat ratkenneet. Miksi? En tiedä. 11 vaatekappaletta poistoon, hop!
Lisäksi tässä kuussa kertyi taas kohtuullisen näpsäkkä kasa tyhjiä kosmetiikkapurkkeja poistokoppaan, ja you guessed it - niistä naputtelen taas oman "Katsokaa kaikki mitä tässä kuussa loppui!" -postauksen. :)

Kuis muilla sujuu vähennykset?

1 kommentti:

T. kirjoitti...

Joo toi on itelläkin, että säilöö kaapissa vaatteita, joista oikeastaan tietää että en tule käyttämään, mutku. Jaa tavaranvähennys... sain mä yhden talvitakin heitettyä roskiin, kun siinä meni pesun jäljiltä vanut (?) niin muhkuraisiksi, että pilalle meni. Ja sukkia, juu lasketaan! Roskiin muutamat risat ja muutamat parittomat, joiden parien löytymistä on kyllä odoteltu jo tarpeeksi.