tiistai 1. lokakuuta 2013

Chemical Sister, osa: syyskuu

Kemikaalisisko täällä jälleen, hei!

Muistaakos kukaan enää, kuinka pettynyt olin elokuun lopussa, kun havaitsin, että loppuneen kosmetiikan boksiin oli kuukaudessa kertynyt ihan tosi vähän tavaraa? Päätin silloin, että katson vielä toisen kuukauden, paljonko kosmetiikkaa täältä häipyy.

Syyskuu oli täysikokoisten tuotteiden osalta hiukkasen parempi kuin elokuu, jee!
Ihan komea saalis, joka helpottaa elokuussa alkanutta tuskaa hiukkasen. Onneksi jotain poistuukin, etten pelkästään hamstraa uutta!

En harhaisimmissa kuvitelmissanikaan luule olevani kosmebloggari, mutta muutamasta jutusta mulla on pari riviä sanottavaakin, joten alla hiukan ajatuksia poistuneista jutuista. :)
 * Acorellen vahaliuskat ei satu yhtä paljon, kuin esim. Veetin vastaavat. Check it out, jos olet vahaliuskoihin taipuvainen.
* Magnolian tuoksuista nestesaippuaa ostin iät ja ajat sitten litran pullon, koska pullo on niin kaunis. Käytin tuon käytännössä kokonaan kylpyvaahtona, johon tuo sopikin aivan mainiosti. Tekisi mieli säästää tuo kaunis pullo, mutta eihän siinä ole järkeä alkaa kaapissa säilytellä tyhjää litran pumppupulloa... No, onhan mulla siitä ainakin kuva, it'll last longer. Ai niin, ja lavuaarin reunalla on samanmoinen musta, sisällään black rose nestesaippuaa. Onhan siinä kauneutta kerrakseen, ettei tarvitse tyhjää pulloa ihailla. :D
* Klippoteketin kuivashampoo loppui suureksi hämmästyksekseni. Yhtenä sunnuntaina piti lähteä ex tempore kaverin kanssa ostarille ja tukanpesu oli edessä vasta illalla. Suihkin hädissäni kuivashampoota hiuksiin ja huomasin, että tuo Klippoteket olikin sitten sitä myötä siinä. Hyvä kun loppui, meistä ei koskaan tullut kavereita.
 * Rasvapuolelta loppui Garnierin intensive 7 days sarjan ilmeisesti kevyin, aloe veraa sisältävä kosteuttaja. Voimakas tuoksu, joka ei mua haitannut, ja hyvä imeytyvyys.
* Violettikantisessa purnukassa oli The Body Shopin acai-marja body butteria duona. Toisella puolella rasiaa kevyempää ja toisella puolella rasvaisempaa voidetta. Jalkavoiteena käytin. Purkista revin etiketit irti, sillä pesun jälkeen tuo pääsi askartelutarvikekaaokseen säilytyspurkiksi.
* Yves Rocherin Hammam-savinaamio kasvoille ja hiuksille oli täydellistä. Tuubista riitti kolmeen hiusnaamioon ja 3,5 kasvonaamioon. Ainoa syy, miksi en osta uudestaan, on kallis hinta.
* Vuosikausia vanha, käsilaukussa pyörinyt käsidesi oli muuttunut geelistä nesteeksi ja päätin, että viimeiset tipat pääsevät ikuiseen lepoon. Hyvästi, ei jää ikävä.
* Vuosikausia vanha Yves Rocherin silmänympärysvoide ei myöskään koskaan päässyt bestis-kategoriaan ja aleni lopulta dekolteevoiteeksi. Hyvä kun pääsin tuostakin vihdoin eroon.
* Dermosilin ja Yves Rocherin näytepussit oli kaikki positiivisia yllättäjiä. Dermosilin suuvesi oli raikasta, mutta ei tuntunut polttavan suun limakalvoja.
* Yvesin yövoide rauhoitti rutikuivan ihon ja imeytyi täydellisesti.
* So Purple Elixir -tuoksunäyte oli ihana ja tuoksui tosi samalta, kuin mulla oleva Paco Rabannen Black XS-tuoksu. Tuon näytteen myötä vaihdoinkin kesäheitukkatuoksuni, Escadan Cherry in the Airin, syys/talvituoksuuni eli Black XS:än nyt jo.
* Yvesin kuorivasta kasvoputsarista riitti 3 käyttökertaa ja oli kyllä oikein kiva tuote. Tuoksui neutraalilta, tuntui kasvoilla ja sormenpäissä hyvältä pienine rakeineen ja iho jäi puhtaaksi ja raikkaaksi, mutta ei kiristäväksi. Voisin ostaa näitä kaikkia täysikokoisena! (mutta en tietenkään osta, kun ei ole lupa).
* "Matkakokoisista" käytin alkukuusta loppuun Korresin Japanese rose-suihkugeelin, joka päätyi toivomuslistalle odottelemaan parempia aikoja kosmetiikkaelämässä. Oli niin ihana, että halusin lisää. Kun sitten näin sitä lähiostarin Kicksissä yhden viimeisen pullon, tein syyskuun ainoan kosmetiikkaharha-askeleen ja ostin sen omakseni. Ei siis pitänyt se syyskuun totaalinen ostolakko, kun ostin tämän... Mutta vain yksi kosmetiikkapullo koko kuukautena, aika hyvä multa!
* No7 -sarjan Radiance revealed kuorintatuubeja sain aikoinaan töistä monen monituista kappaletta, viimeinen on vielä kylppärissä käytössä. Tämä on ihan ok tavaraa, mutta ei mitään, mikä aiheuttaisi Zalando-kirkaisuja. En edes viitsinyt leikata tätä auki ja kaapia viimeisiä pisaroita ulos.
* Acorellen vahaliuskojen kanssa tuli pikkupullo manteliöljyä, jolla saisi rauhoitettua vahauksesta ärtynyttä ihoa. Vahasin, käytin öljyn. Kyllähän se iho ajan myötä rauhoittua, en tiedä johtuiko tästä öljystä vai ajan kulumisesta. Ei tuo ainakaan ihooni imeytynyt vaan jäi aikamoinen öljykalvo ihon pinnalle.

Ja kun nyt vauhtiin päästiin, päätin siivota kylppäristä vielä muutaman jutun pois.
Maalipintansa/liimatut blinginsä menettäneitä pinnejä, elastisuutensa kadottaneita hiuslenkkejä, Tangle teezerin ostamisen jälkeen käyttämättä ollut hiusharja, 120 kpl:n tyhjentynyt vanulappupussi... Goodbye.

Ajatuksia? Jatkoideoita? Hyödyllisiä vinkkejä? Jätä kommentti.

2 kommenttia:

T. kirjoitti...

Näitä on kiva lukea! Itsekin kun joskus muistais/ymmärtäis laittaa sivuun loppuneet tuotteet, niin vois tehdä postauksen. :)
Mistä oot ostanut oman Tangle Teezerisi? Tahtoo myös. :)

Jo kirjoitti...

Mä ostin omani kampaamosta iät ja ajat sitten, kun viimeks kävin leikkuulla. :)